روایت مصیبت 40 ساله خاویار در ایران

سه‌شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۱۰۷ بازدید
روایت مصیبت 40 ساله خاویار در ایران

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس،گفت: با داشتن سه استان ساحلی در شمال و ۴استان بزرگ ساحلی در جنوب کشور،ظرفیت فوق العاده ای در زمینه تولید آبزیان در کشور داریم اما متاسفانه اقدامات کارآمدی در این راستا اتخاد نمی‌شود.

علی ابراهیمی درباره وضعیت تولید آبزیان دریایی در کشور،گفت: تولید آبزیان دریایی با توجه به موقعیت ژئوپولتیکی کشور ازنظر مقیاس دریایی ومسیرارتباطی مناسب برای ترانزیت آبزیان دریایی نیازمند اقدامات جامع برای حمایت از تولیدکننده داخلی است.

عضو کمیسیون کشاورزی،آب ومنابع طبیعی مجلس، تصریح کرد: برای استفاده ازمزیت اقتصادی دریا نیازمندنقشه راه برنامه ریزی شده مدون هستیم تا با افزایش تولید آبزیان دریایی علاوه براشتغال زایی،تامین بازار مصرفی در ریل صادرات نیز با رعایت استانداردهای بین المللی مثمر ثمر عمل کنیم.

نماینده مردم شازنددر مجلس شورای اسلامی،تصریح کرد: بسیاری ازکشورهای دنیا با مرز ساحلی کمتر توانسته اند در تولید آبزیان دریایی علاوه برحیطه داخلی در زمینه ارزآوری و صادرات نیز عملکرد مناسبی داشته باشند و این درحالی است که ما در شمال کشور آنطورکه باید نتوانستیم شرایطمان را در تولید آبزیان حفظ کنیم و نمونه بارز آن خاویار است که نه تنها تولید خاویار را توسعه ندادیم بلکه در تولید این ماهی خاویاری نیز عقب گرد داشته ایم.

وی ادامه داد: ما با داشتن سه استان ساحلی در شمال و 4 استان بزرگ ساحلی در جنوب کشور ظرفیت فوق العاده ای در زمینه تولید آبزیان درکشور داریم اما متاسفانه اقدامات کارآمدی در این راستا اتخاد نمی‌شود.

ابراهیمی در گفت و گو با خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه واردات گسترده تیلا پیا مانعی برای جان گرفتن نفس ماهی داخلی است، یادآورشد: کاهش تولید خاویار در طی30الی 40ساله نیم الی یک درصدی شد.

عضو کمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس،یادآورشد: به جای واردات گسترده آبزیان دریایی از جمله ماهی پرورشی تیلا پیا می توان با حمایت از تولید داخلی توسعه پروش ماهی در کشور را نیز به شرایط ایده ال رساند

منبع : خانه ملت

دیدگاه خود را بیان کنید