3 فروند شناور گلف برای حفاظت ازذخایر آبزیان در چابهار به آب انداخته شد

پنج‌شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۱۰۴ بازدید
3 فروند شناور گلف برای حفاظت ازذخایر آبزیان در چابهار به آب انداخته شد

مدیرکل شیلات سیستان وبلوچستان گفت: تعداد سه فروند شناور گلف برای حفاظت از ذخایر آبزیان سواحل مکران در چابهار رونمایی و در اسکله هفت تیر این شهرستان به آب انداخته شدند.

هدایت الله میرمرادزهی چهارشنبه شب اظهار داشت: این شناورها کاملاً مجهز به سامانه راداری و ارتباطی و دارای 2 دستگاه موتور 200 سی سی انژکتوری چهار زمانه یاماها هستند که برای خرید هر فروند شناور گلف 350 میلیون تومان هزینه شده است.
وی بیان کرد: در مجموع تعداد 13 فروند شناور گلف برای چابهار و کنارک در نظر گرفته شده است که بزودی تحویل خواهند شد تا جایگزین شناورهای فرسوده قبلی شوند.
مدیر کل شیلات سیستان و بلوچستان افزود: با نوسازی تجهیزات توان یگان حفاظت مستقر در آب های ساحلی سیستان وبلوچستان چند برابر شده و بهتر می تواند از ذخایر آبزیان محافظت و تخلفات حوزه صیادی را کمتر کند.

جانشین فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان سازمان شیلات ایران نیز گفت: با برنامه ریزی انجام شده بزودی 100 فروند شناور گلف برای هفت استان خریداری و تحویل خواهد شد.
سرهنگ قربانی تصریح کرد: تعداد 13 فروند شناور گلف برای استان سیستان وبلوچستان در نظر گرفته شده که امروز شاهد آب انداختن سه فروند از آنها بودیم.
وی با بیان اینکه شناورهای گلف ساخت ایران و توسط وزارت دفاع و سازمان صنایع دریایی شهید صفایی شیراز طراحی شده و دارای یکسال گارانتی هستند.
به گزارش ایرنا، در مراسم رونمایی و آب انداختن شناورهای گلف سرهنگ قربانی جانشین فرماندهی یگان حفاظت منابع آبزیان سازمان شیلات ایران، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح، فرمانده دریابانی چابهار، مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه چابهار، جانشین سپاه پاسداران چابهار، معاون انتظامی چابهار، اتحادیه و تعاونیهای صیادی و معتمدان حضور داشتند.
در 11 بندر ماهیگیری و جایگاه تخلیه صید شامل بنادر تیس، کنارک، رمین، زرآباد، پزم، چابهار، بریس، گواتر، جد، تنگ و پسابندر در حوزه شهرستانهای چابهار و کنارک 930 فروند لنج و هزار و 400 فروند قایق صید و صیادی با حدود 24 هزار نفر صیاد دائمی و فصلی در قالب 34 تعاونی صیادی در حوزه اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان فعالیت دارند.
سیستان وبلوچستان به سبب گستردگی منابع آبی دارای 2 اداره کل شیلات در شمال و جنوب استان است که اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان (آبهای داخلی) مستقر در زابل واقع در شمال استان وظیفه کنترل و حمایت از منابع آبی داخلی و اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان (آبهای ساحلی و فراساحلی) مستقر در بندر چابهار واقع در جنوب استان در حوزه آبهای دریای عمان فعال است.
چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است

منبع : ایرنا

دیدگاه خود را بیان کنید