جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان فریدونکنار

سه‌شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۹۵ بازدید
جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان فریدونکنار

جشنواره طبخ آبزیان با ارائه 35 نوع غذا در تاریخ 15 اسفند ماه سال جاری برگزار شد

دکترحسن اسحاقی رئیس اداره شیلات شهرستان های بابلسرو فریدونکنار با اعلام مطلب فوق درمحل برگزاری مسابقه در هنرستان کارودانش شهیدان کارگران شهرستان فریدونکنارگفت: باتوجه به برگزاری دوره آموزشی و ترویجی آشنائی با طبخ ماهی روز قبل دراین مکان، امروز سه شنبه ۱۵ اسفندماه شرکت کنندگان دردوره با استفاده از مطلب بیان شده توسط مربی طبخ و آشپزی، درمسابقه در سه محور بهترین تزئینات، حفظ ارزش غذایی ماهی، و نیز باصرفه بودن با ۳۵ نوع غذا در مسابقه شرکت نمودند

وی تصریح کرد: هدف از برگزاری این آموزش ها و مسابقه ترویج شیوه های نوین طبخ ماهی و بالابردن سرانه مصرف آبزیان به عنوان غذای سلامتی است.

منبع : روابط عمومی سازمان شیلات ایران

دیدگاه خود را بیان کنید