جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان آمل

چهار‌شنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۱۰۸ بازدید
جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان آمل

در راستای اشاعه فرهنگ مصرف آبزیان و همزمان با چند شهرستان دیگر جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان آمل نیز با استقبال خوب بانوان آملی مواجه شد

هادی عقیلی رئیس اداره شیلات شهرستان آمل با اعلام مطلب فوق در محل برگزاری این جشنواره گفت: براساس برنامه های ابلاغی یک دوره آموزشی طبخ ماهی روز دوشنبه ۱۴اسفندبا مشارکت خوب بانوان این شهرستان در آمل برگزارشد.

وی درادامه با اشاره به اینکه براساس اعلام قبلی مسابقه طبخ در سه محور بهترین تزئینات ، حفظ ارزش غذایی ماهی، و نیز باصرفه بودن در تاریخ سه شنبه 15 اسفند 1396 برگزارشد، افزود: تعداد۲۳ غذا با مدل های مختلف و متنوع دراین جشنواره ارائه شد که پس از پایان داوری توسط مربیان طبخ وآشپزی مجرب به برندگان لوح تقدیر و جوائزی باحضور معاون فرماندار،مدیر جهادکشاورزی و کمیته اموربانوان فرمانداری و نیز مسئولین آموزش و پرورش و شیلات اهداء شد

منبع : روابط عمومی سازمان شیلات ایران

دیدگاه خود را بیان کنید