جشنواره طبخ وعرضه آبزیان در سوادکوه وسوادکوه شمالی

پنج‌شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۹۸ بازدید
جشنواره طبخ وعرضه آبزیان در سوادکوه وسوادکوه شمالی

جشنواره طبخ وعرضه آبزیان با حضور مردم سوادکوه وسوادکوه شمالی و شرکت کنندگان در مسابقه و جشنواره در سالن آمفی تئاتر زیرآب بر گزار شد .

این جشنواره نیز به مناسبت هفته زن با همکاری اداره شیلات سوادکوه وسوادکوه شمالی فرمانداری ، اداره ارشاد با هدف گنجاندن ماهی در سبد غذایی خانواده و تشویق وفرهنگ سازی مصرف ماهی وآبزیان در خانواده ها و دانش آموزان اجرا شد

در این جشنواره شرکت کنندگان در مسابقه 7نوع غذا با ماهی تهیه کردند کباب کوبیده ماهی، ساندویچ ماهی، خورشت کاری و خورشت کرفس ماهی که در تهیه این غذا ها به جای گوشت قرمز از ماهی استفادهمی شود

شهرستان سوادکوه به خاطر وجود رودخانه های سرد و مناطق ییلاقی منطقه خوبی برای پرورش ماهی های سردآبی و آیزی بوده وبا گسترش وساخت پرورش ماهی و ایجاد جایگاه های مناسب در کنار محور اصلی برای فروش ماهی وفرهنگ سازی وتشویق مردم ومسافران وگردشگران برای خرید ماهی اشتغالزایی مناسبی برای جوانان منطقه بوجود می آورد وبه سلامت جامعه ورفع بیکاری جوانان کمک می کند

منبع : صدا و سیما

دیدگاه خود را بیان کنید