جشنواره طبخ آبزیان در پارس‌آباد برگزار شد

دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۶۷ بازدید
جشنواره طبخ آبزیان در پارس‌آباد برگزار شد

جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در شهرستان پارس‌آباد برگزار شد

اولین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی با حضور مسئولان استانی و شهرستانی و اقشار مختلف مردم به همت اداره کل شیلات استان اردبیل و با همکاری فرمانداری و ادارات تابعه در سالن فجر ورزشگاه شهید کلانتری شهرستان پارس‌آباد برگزار شد.

مدیرکل شیلات استان اردبیل در این جشنواره اظهار کرد: هدف از برگزاری این جشنواره نشان دادن روش‌های پخت مناسب ماهی و آشنایی عموم با مزایایی مصرف آبزیان است.

واعظی با اشاره به برنامه‌های آتی برای شهرستان پارس‌آباد بیان کرد: مطالعات متعدد و بازدیدهای میدانی که برای پایاب سدخدافرین داشتیم در آینده‌ای نزدیک شاهد راه‌اندازی کارگاه‌های پرورش ماهی خاویاری و گرمابی در حد وسیع خواهیم بود.

اکبر صمدی فرماندار شهرستان پارس‌آباد نیز ضمن تشکر از برگزاری این جشنواره تصریح کرد: وجود رودخانه دایمی ارس و دره‌رود یکی از ظرفیت‌های مهم شهرستان پارس‌آباد در بحث شیلات و آبزی‌پروری است.

وی اضافه کرد: سالانه در حدود 2 هزار تن پرورش ماهی گرمابی در شهرستان پارس‌آباد تولید می شود که رتبه اول استان را به خود اختصاص داده است.

فرماندار پارس‌آباد به پتانسیل های منطقه اشاره کرد و ادامه داد: اراضی پایاب سد خدافرین و رودخانه‌های ارس و دره‌رود و با سرمایه گذاری بخش خصوصی امید است سالانه 30 هزار تن تولید پرورش ماهی در شهرستان داشته باشیم که باعث رونق اقتصادی منطقه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، بانوان شرکت کننده این جشنواره در روش‌های مختلف طبخ ماهی به رقابت پرداختند که بر اساس رأی هئیت داوران با اهدای جوایز نفیس از سه نفر تجلیل شد.

منبع : فارس

دیدگاه خود را بیان کنید