همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
رئیس اداره بهداشت و مراقبت از بیماریهای آبزیان دامپزشکی خراسان رضوی گفت: میزان تولید و عرضه ماهی قرمز برای تزیین سفره نوروزی شهروندان استان در نوروز 97 نسبت به نوروز گذشته به نصف رسیده است |
|
علیرضا آریان، دوشنبه افزود: سه میلیون قطعه ماهی قرمز برای هفت سین و نوروز 97 آماده شده است، در حالی که این میزان در سال گذشته بین پنج تا 6 میلیون قطعه بوده است. |
|
رئیس اداره بهداشت و مراقبت از بیماریهای آبزیان دامپزشکی خراسان رضوی تاکید کرد: ماهی قرمز سخت جان است اما نسبت به افزایش درجه حرارت محیط و کاهش اکسیژن محلول در آب حساس بوده و به سرعت می میرد و بهترین درجه حرارت برای نگهداری این ماهی بین 22 تا 25 درجه سلسیوس است. منبع : ایرنا |