لزوم نظارت بیشتر بر صید آبزیان در هرمزگان

یک‌شنبه ۳ دی ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۱۰۸ بازدید
لزوم نظارت بیشتر بر صید آبزیان در هرمزگان

نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی گفت : در راستای نظارت بر کشتار و صید شرعی ناظرین باید به احکام فقهی وعلمی ذبح آشنا شوند.

آیت الله عالمی در همایش ناظرین ذبح و صید شرعی در بندرعباس افزود: با توجه به سیاستگذاری های انجام شده تمام مراحل ذبح و صید شرعی در کشور طبق احکام اسلامی انجام می شود.وی ادامه داد : هرمزگان به دلیل اینکه بیشترین صید کشور در این استان انجام می شود نیاز است که نظارت بر صید آبزیان بیش از پیش بیشتر شود.وی اذعان کرد : جلوگیری از ورود کشتار غیر حلال به بازار مصرف و حراست از سفره حلال مردم از وظایف اصلی ناظرین ذبح وصید شرعی می باشد .آیت الله عالمی عنوان کرد : ناظرین برذبح وصید شرعی پاسداران سفره حلال مردم در کشور هستند.در ادامه این همایش مسئول حوزه نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت :در استان قریب به 40نفر روحانی کار نظارت بر ذبح وصید شرعی را در کشتارگاهها و مراکز عرضه آبزیان بر عهده دارند.

حجت الاسلام والمسلمین محمود فخرایی افزود: در راستای ارتقاء دانش ناظرین ذبح وصید شرعی کارگاههای آمورزشی در طول سال برگزار می شود.وی خاطرنشان کرد : با همکاری دامپزشکی استان و ناظرین ذبح وصید شرعی ،تاکنون هیچگونه گزارشی مبنی بر غیر حلال بودن کشتار دام در استان گزارش نشده است و این نشان از نظارت دقیق بر مراحل کشتار دارد.صید سالیانه بیش از 240هزارتن انواع ماهی در هرمزگان همچنین آیت الله عالمی در جمع مدیران ومعاونین سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : یکی از ویژگی های مسولین نظام جمهوری اسلامی مردمی بودن آنها می باشد.وی افزود: تامین امنیت غذایی کشور یکی از رسالت های مهم جهاد کشاورزی است و این موضوع اهمیت ارتباط مدیران ومسولین جهاد کشاورزی را با مردم وبخصوص کشاورزان را نشان می دهد.وی تصریح کرد: با توجه به ظرفیت های کشاورزی هرمزگان از جمله آبزی پروری ، زراعی وباغی برای ایجاد اشتغال پایدار و رونق اقتصادی باید مدیران به میان مردم رفته وبا بررسی مشکلات آنها راهکارهای علمی و کارشناسی شده برای رفع مشکلات ارائه دهند.آیت الله عالمی یاد آور شده : گوشت ماهی در ارتقاء شاخص سلامت مردم جایگاه خوبی دارد وباید با فرهنگ سازی مردم را به استفاده از گوشت آبزیان تشویق کرد .در ادامه این نشست رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سالیانه در هرمزگان بیش از 240هزارتن انواع ماهی صید می شود.علی باقرزاده افزود: هرمزگان در تولید میگو در کشور رتبه اول را دارد.وی خاطر نشان کرد :توسعه پرورش ماهی درقفس ، تولید میگو پرورشی ، کنترل روان آبها در استان ، توسعه فضاهای گلخانه ای ، گسترش سیستم های آبیاری نوین و تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز از مهمترین برنامه های سازمان جهاد کشاورزی می باشد.

منبع : صبح ساحل

دیدگاه خود را بیان کنید