همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
در پی تکذیب ممنوعیت واردات تیلاپیا به دلیل مضر بودن آن برای سلامت انسان از سوی رئیس سازمان شیلات، رییس سازمان دامپزشکی نیز گفت: ممنوعیت واردات تیلاپیا هیچ ارتباطی به سلامت و بهداشت آن ندارد. |
|
طی روزهای گذشته خبرهایی درباره ممنوعیت واردات تیلاپیا به دلیل مضر بودن مصرف آن برای انسان در برخی رسانهها منتشر شد که حسن صالحی - رییس سازمان شیلات - روز گذشته در این باره گفت که ممنوعیت واردات تیلاپیا با درخواست اتحادیه ماهیان سردآبی و برای تقویت بازار قزلآلا که تولید آن طی سالهای گذشته افزایش یافته، اعمال شده است و هیچ ارتباطی به سلامت و بهداشت این محصول شیلاتی ندارد که البته این درخواست ممنوعیت سه ساله و با هدف تقویت تولید و پرورش تیلاپیا نیز در دستور کار قرار گرفته است. |
|
در پی این اظهارنظر، علیرضا رفیعیپور - رییس سازمان دامپزشکی - را جویا شدیم که اینگونه به ایسنا پاسخ داد: هر محصولی از مبادی ورودی رسمی به کشور وارد شود نظارت عالیهای از سوی دستگاههایی مانند دامپزشکی در حوزه بهداشتی و قرنطینهای صورت میگیرد؛ به گونهای که آن محصول در حوزه دامپزشکی از نظر شرعی و بهداشتی از مبدأ تولید مورد بررسی و تایید قرار میگیرد و مجددا در مرزهای کشور نیز قرنطینه شده مورد ارزیابی دوباره قرار خواهد گرفت. وی افزود: در این فرآیند هر محصولی اجازه ورود به کشور را از دستگاه متبوع دامپزشکی دریافت کند، بهداشتی، سالم و باکیفیت است و جای هیچ گونه نگرانی ندارد که کاهش یا عدم واردات آن ارتباطی به عدم سلامت یک محصول مانند تیلاپیا داشته باشد. رییس سازمان دامپزشکی ادامه داد: در حوزه پرورشی نیز هر محصولی از جمله محصولات شیلاتی اگر بخواهد به بقا و تولیدش ادامه بدهد بایستی از پیوست بهداشتی و مدیریت بهداشتی استفاده کند که شامل ضوابط قرنطینهای و بهداشتی سازمان دامپزشکی میشود. رفعیپور تاکید کرد: یقینا سازمان شیلات و دیگر دستگاههای متولی امر تولید برنامه خود در این زمینه را با هماهنگی سازمان دامپزشکی و استفاده از اسناد بالادستی حوزه بهداشتی و قرنطینهای سازمان دامپزشکی و ارزیابی مخاطرات اجرا میکنند و در این صورت است که میتوانند تولید موفقی داشته باشند. وی گفت: سازمان دامپزشکی در کنار تولیدکنندگان است تا بتوانند بدون مشکل، بیماری و خطرات، محصول مورد نظر را تولید کرده و در اختیار مصرفکنندگان قرار دهند. از نظر سازمان دامپزشکی هیچ مشکل و نگرانی بابت سلامت و بهداشت برای واردات، تولید و مصرف تیلاپیا نیست و ممنوعیت آن نیز ارتباطی با این مساله ندارد منبع : ایسنا |