افزایش سرانه مصرف ماهی با طبخ آبزیان

سه‌شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۱۱۷ بازدید
افزایش سرانه مصرف ماهی با طبخ آبزیان

آموزش روش‌های طبخ آبزیان سرانه مصرف ماهی را افزایش می‌دهد

بهروز عمرانی رئیس اداره شیلات شهرستان محمودآباد در آموزش تخصصی طبخ انواع آبزیان ویژه سرآشپزها، هتل‌ها و رستوران‌های این شهرستان با بیان اینکه تبلیغ و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان از سیاست‌های شیلات استان است گفت: یکی از راهکار‌های اجرایی برای افزایش سرانه مصرف، آشنایی مردم با روش‌های متنوع طبخ آبزیان است.

وی افزود: با برگزاری این کلاس‌ها و ارائه طبخ صحیح آبزیان میزان سرانه مصرف ماهی در استان بخصوص در این شهرستان افزایش یابد.

رئیس اداره شیلات شهرستان محمودآباد گفت : این دوره‌ها برای ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و فرارسیدن ایام نوروز و حضور مسافران و گردشگران دراین استان، روش‌های مختلف طبخ آبزیان و اهمیت نقش بسیار مهم امگا ۳ موجود در گوشت ماهی برای کاهش بیماری‌های قلبی و عروقی برگزار می‌شود.

عمرانی گفت : آموزش تخصصی طبخ انواع آبزیان ویژه سرآشپزها ، هتل‌ها و رستوران‌های این شهرستان با مربیان استانی برای ۳۰ نفر از سرآشپز‌های این شهرستان برگزارشد

منبع : باشگاه خبرنگاران

دیدگاه خود را بیان کنید