همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
آموزش روشهای طبخ آبزیان سرانه مصرف ماهی را افزایش میدهد |
|
بهروز عمرانی رئیس اداره شیلات شهرستان محمودآباد در آموزش تخصصی طبخ انواع آبزیان ویژه سرآشپزها، هتلها و رستورانهای این شهرستان با بیان اینکه تبلیغ و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان از سیاستهای شیلات استان است گفت: یکی از راهکارهای اجرایی برای افزایش سرانه مصرف، آشنایی مردم با روشهای متنوع طبخ آبزیان است. وی افزود: با برگزاری این کلاسها و ارائه طبخ صحیح آبزیان میزان سرانه مصرف ماهی در استان بخصوص در این شهرستان افزایش یابد. |
|
رئیس اداره شیلات شهرستان محمودآباد گفت : این دورهها برای ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و فرارسیدن ایام نوروز و حضور مسافران و گردشگران دراین استان، روشهای مختلف طبخ آبزیان و اهمیت نقش بسیار مهم امگا ۳ موجود در گوشت ماهی برای کاهش بیماریهای قلبی و عروقی برگزار میشود. عمرانی گفت : آموزش تخصصی طبخ انواع آبزیان ویژه سرآشپزها ، هتلها و رستورانهای این شهرستان با مربیان استانی برای ۳۰ نفر از سرآشپزهای این شهرستان برگزارشد منبع : باشگاه خبرنگاران |