همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
یکشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۶
۰ نظر
۱۳۲ بازدید
رئیس سازمان شیلات ایران، گفت: سازمان شیلات ایران اقدامات اساسی برای پیشگیری و مقابله با دزدی دریایی به طور مستمر انجام می دهد که به دلیل محرمانه بودن فرآیندها و اطلاعات تبادلی، جزئیات این اقدامات را نمی توانیم اعلام کنیم. |
|
دکتر حسن صالحی در خصوص اقدامات انجام شده از سوی این سازمان در جهت مقابله با دزدی دریایی در اقیانوس هند، بیان داشت: سازمان شیلات ایران اقدامات اساسی برای پیشگیری و مقابله با دزدی دریایی به طور مستمر انجام می دهد. رئیس سازمان شیلات ایران، ادامه داد: به دلیل فوق محرمانه بودن فرآیندها و اطلاعات تبادلی جزئیات این اقدامات را نمی توانیم اعلام کنیم اما کلیاتی از این اقدامات قابل ذکر است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در ادامه خاطرنشان کرد: سازمان شیلات ایران به عنوان عضو محوری با مساعدت و هماهنگی وزارت کشور، اقدام به تهیه، تدوین و اجرای دستورالعمل هماهنگی صید در آب های فراساحل از سال 1395 کرده است.
|
|
دکتر صالحی افزود: که بر این اساس شورای امنیت کشور 10 دستگاه حاکمیتی کشوری، لشکری، امنیتی و همچنین سه رده از جامعه صیادی را با هدف حمایت ملی از تاب آوری صید و صیادی در آب های فراساحل ، بهبود امنیت دریانوردی در اقیانوس هند و همچنین مشارکت موثر بهره برداران در مبارزه با پدیده ربایش شناورها نقش آفرینی کرده است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی به تهیه و ابلاغ هشدارهای پیشگیرانه در حیطه امنیت دریانوردی شیلاتی به جامعه صیادی قبل از انجام سفرهای دریایی به آب های فراساحلی نیز به عنوان اقدامی دیگر در راستای پیشگیری از دزدی دریایی اشاره کرد.
دکتر صالحی همچنین از برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی با رویکرد امنیت دریانوردی شیلاتی در استان های سیستان و بلوچستان و هرمزگان با هماهنگی و مشارکت مرزبانی ناجا و نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای فراگیران ذی ربط از جمله مدیران تعاونی های صیادی، مالکین و ناخداهای شناورهای صیادی توسط این سازمان خبر داد.
به گفته رئیس سازمان شیلات ایران، هماهنگی و پیگیری موارد دریایی، انتظامی و امنیتی مربوط به شناورهای صیادی فعال در آب های فراساحل و خدمه آنها در زمان بروز حوادث مرتبط با ربایش و یا توقیف شناورهای صیادی با همکاری مراجع ذی ربط انجام می شود.
وی در ادامه خاطرنشان ساخت: پیگیری امور و همکاری با دستگاه های انتظامی، دفاعی، دریایی، امنیتی و دیپلماسی برای آزادی سرنشینان و شناورهای ایرانی در حدود شمال غرب اقیانوس هند از سوی سازمان شیلات ایران انجام می شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی ابراز امیدواری کرد: صیادان با رعایت عدم ورود به مناطق نا امن در اقیانوس هند از احتمال وقوع حمله دزدان دریایی به آنها جلوگیری کنند منبع : روابط عمومی سازمان شیلات ایران |