بیش از ۳۰۰ تن گوشت ماهی در دامغان تولید شد

پنج‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹  ۰ نظر   ۱۱۳ بازدید

بیش از ۳۰۰ تن گوشت ماهی در دامغان تولید شد

سید محسن طباطبائیان روز پنجشنبه بیان کرد: ۲۱۰ تن گوشت ماهی سردآبی و ۱۰۰ تن گوشت ماهی‌های گرم آبی سال گذشته در شهرستان دامغان تولید شد.

وی ادامه داد: مجموع بهره‌برداران استخرهای پرورش ماهی این شهرستان ۶۴ نفر است که عمده آن‌ها در زمینه پرورش ماهی‌های گرم آبی فعالیت دارند.

طباطبائیان به مجموع ظرفیت استخرهای دامغان اشاره کرد و اظهار داشت: ظرفیت استخرهای پرورش ماهی شهرستان حدود ۴۵۰ تن است که از این میزان، ۳۰۰ تن ظرفیت ماهی‌های سرد آبی است.

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت پرورش گونه‌های مختلف آبزیان مانند ماهیان سردآبی و گرم آبی به دلیل برخورداری از تنوع آب و هوایی و اقلیم مناسب در منطقه، به خوبی امکان‌پذیر است.

مدیر جهاد کشاورزی دامغان گفت: عمده تولید گوشت ماهی شهرستان به شهرستان‌های همجوار و استان مازندران ارسال می‌شود.

در شهرستان دامغان، ماهی سردآبی قزل آلا و ماهی‌های گرم آبی کَپور، آمورفیتوفاک و بیگ هد پرورش می‌یابد.

سال ۹۸ بیش ازهفت هزار و ۸۰۰ تن گوشت مرغ و ۶ هزار و ۷۰۰ تن گوشت دام سبک، سنگین و شتر در شهرستان دامغان تولید شد

منبع : ایرنا

دیدگاه خود را بیان کنید