همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
این مسئله اعتراض گسترده و شدید احزاب و گروههای محیطزیستی در آلمان را به همراه داشته است. اشتفی لِمکه از حزب سبز میگوید: آبزیان و گیاهانی که در این مناطق وجود دارند، به دلیل سرگین جانوری ناشی از انبوه واحدهای دامداری صنعتی، دیگر در دریاچهها و تالابها جایی برای زندگی ندارند. |
اشپیگل در گزارش اخیر خود که جمعه گذشته منتشر شد، خبر از فاجعهای محیطزیستی در پهنههای آبی آلمان داده که به تأیید سازمان محیط زیست این کشور هم رسیده است. این گزارش میگوید از هر چهار دریاچه یا تالابی که در این کشور وجود دارد، فقط یکی برخوردار از استانداردهای آژانس محیط زیست اتحادیه اروپا درباره کیفیت آب بوده و بقیه به دلیل آلودگی شدید ناشی از سرگین حیوانی، کودهای شیمیایی و پسابهای صنعتی، متأثر از وفور مواد نیتراته و رشد بیش از حد گیاهان جلبکی شده، شرایطی فلاکتبار یافته و عملا امکان تداوم حیات آبزیان و دیگر گیاهان آبزی بهشدت مختل شده است.
این مسئله اعتراض گسترده و شدید احزاب و گروههای محیطزیستی در آلمان را به همراه داشته است. اشتفی لِمکه از حزب سبز میگوید: آبزیان و گیاهانی که در این مناطق وجود دارند، به دلیل سرگین جانوری ناشی از انبوه واحدهای دامداری صنعتی، دیگر در دریاچهها و تالابها جایی برای زندگی ندارند.
بهتازگی دولت مرکزی در پاسخگویی به یک پرسش از سوی حزب سبز، اعتراف کرد که اکثر رودخانهها، برکهها و دریاچههای آلمان در شرایط بدی به سر میبرند. در ۹۳ درصد از آبهای جاری دیگر اجتماعی از ماهیها، گیاهان و جانوران کوچک که باید در آنجا وجود داشته باشند، زندگی نمیکنند.
|
علاوهبراین ساختار طبیعی ۷۹ درصد از آبهای جاری به دلیل دستاندازیهای انسانساخت در حدی وسیع تغییر شکل و ماهیت داده و اکوسیستم منطقه دچار پسرفت شده است. البته بنا بر گزارش وزارت محیط زیست آلمان کیفیت آب در مجموع بسیار بهتر از گذشته شده و سگهای آبی و ماهیهای قزلآلا دوباره به رودخانهها بازگشتهاند؛ اما آبها و سبزهزارها هنوز بهعنوان زیستگاههای در معرض خطر در آلمان شمرده میشوند و نتوانستهاند از کیفیت لازم برخوردار شوند. گفتنی در آلمان نزدیک به ۹ هزار بخش از رودخانهها از جانب دولت مشخص و ثبت شده و به صورت پیوسته مورد پایش قرار میگیرند. دستورالعملهای اتحادیه اروپا در زمینه آب، کشورهای عضو را موظف میکند تا سال ۲۰۲۷ کیفیت آبهای خود را به شرایط مدنظر برسانند.
خواننده عزیز روزنامه وزین «شرق»! درسآموخته این ماجرا برای ما آن است که دولت آلمان در واکنش به مطالبه و پرسش کنشگران محیطزیستی و احزاب سیاسی، مجبور به ارائه این گزارش شده است. آیا در ایران چنین زمینهای برای طرح پرسش و مطالبه از سوی سمنهای محیطزیستی فراهم است؟ اصولا چند درصد از پرسشهای نمایندگان در صحن بهارستان متأثر از چنین نگرانیهایی است؟ اصلا سازمان حفاظت محیط زیست در ایران خود را موظف به پاسخگویی در چنین مواردی میبیند؟ آیا یک دلیل هزینه گزاف درمان در ایران به دلیل همین سهلانگاریها در پایش کیفیت مطلوب بومسازگانهای کشور نیست؟
راست آن است که حمایت جدیتر از مشارکت واقعی مردم در حوزه محیط زیست و ارتقای منزلت کنشگران اجتماعی در این عرصه به نفع بهبود کیفیت سلامت همه ایرانیان و ارتقای تابآوری سرزمین است. مباد که با برخی برخوردها یا تشدید دیوانسالاری فرساینده از کمّیت و کیفیت فعالیتهای داوطلبانه در این حوزه بکاهیم منبع : روزنامه شرق |