معرفی آخرین یافته‌های پژوهشی شیلات مازندران در کنگره بین المللی علوم وصنایع غذایی

یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷  ۰ نظر   ۷۴ بازدید
معرفی آخرین یافته‌های پژوهشی شیلات مازندران در کنگره بین المللی علوم وصنایع غذایی

آخرین یافته‌های تحقیقاتی و پژوهشی شیلات مازندران در کنگره بین المللی علوم وصنایع غذایی ایران درساری معرفی شد

ولی اله محمدزاده سرپرست اداره کل شیلات مازندران گفت: آخرین یافته‌های تحقیقاتی و پژوهشی شیلات مازندران در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران درمحل دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری معرفی شد.

وی معرفی آخرین یافته‌های تحقیقاتی و پژوهشی بمنظور تولید صنعتی وتجاری سازی آن‌ها در راستای افزایش سرانه مصرف آبزیان وامنیت غذایی و معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری دربخش شیلات وآبزیان را از جمله اهداف شرکت در این همایش بر شمرد.

محمدزاده گفت: اداره کل شیلات مازندران، دربخش همایشها، پانل‌های تخصصی با حضور مدیران و کارشناسان و متخصصان، اراﺋه محصولات شیلاتی و دستاورد‌های حوزه شیلات و آبزیان باهمکاری مشترک مرکزملی تحقیقات فرآوری آبزیان وپژوهشکده اکولوژی دریای خزر و نیزصنایع شیلاتی استان با ایجاد یک غرفه اختصاصی شیلات درحاشیه این کنگره حضورفعال داشته است.

سرپرست اداره کل شیلات مازندران افزود: غرفه شیلاتی حاشیه همایش و کنگره طی دو روز مورد بازدید شرکت کنندگان بویژه مهمانان خارجی از سایر کشور‌ها قرارگرفت

منبع : باشگاه خبرنگاران

دیدگاه خود را بیان کنید