خروجی همایش غذای زنده در رونق آبزی پروی ایران موثر است

سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷  ۰ نظر   ۱۱۶ بازدید
خروجی همایش غذای زنده در رونق آبزی پروی ایران موثر است

پژوهشگر مرکز آبزی پروری ایرتا از اسپانیا گفت: نتایج مقالات و سخنرانی های ارائه شده در همایش تخصصی غذای زنده که طی روزهای اخیر در دانشگاه ارومیه برگزار شد، در رونق آبزی پروری ایران موثر است.

پروفسور انریک گیسبرت (Enric Gisbert) روز دوشنبه در حاشیه این همایش بین المللی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در ارومیه افزود: خروجی این همایش قابل انتقال به فعالان صنعت آبزی پروی، پرورش لاروی ماهی و حلزون صدفی است.
وی با اشاره به اینکه آرتمیا به عنوان ریزترین ماده غذایی برای تغذیه لاروی ماهی در صنعت آبزی پروی و کشاورزی کاربرد دارد، اضافه کرد: لاروی کالچر/Larviculture/ یا تولید و پرورش لاروی ماهی یا حلزون صدفی یک شاخه تخصصی از شیلات است که کاربردهای نوین آرتمیا در آن طی این همایش به بحث گذاشته شد.

وی اضافه کرد: یافته های دانشگاهی مرتبط با پرورش لاروی ماهی، روش های تحقیقی مربوط به تغذیه لاروی ها، چالش های پیش روی تولید کوچکترین جانداران مهره دار و نقش آرتمیای غنی شده در تغذیه لارو ماهیان خاویاری در این همایش تخصصی مورد تبادل نظر قرار گرفت.
وی ادامه داد: این همایش همچنین فرصتی برای همکاری محققان ایرانی و خارجی است تا با هدف توسعه صنعت آبزیان، جدیدترین یافته های علمی را برای دستیابی به دیدگاه های آکادمیک جامع به اشتراک بگذارند.
به گزارش ایرنا همایش ملی و کارگاه بین المللی غذای زنده (آبزیان) از 22 اردیبهشت در ارومیه آغاز شده است و امروز، 24 اردیبهشت با حضور محققان ملی و بین المللی پایان یافت.
52 مقاله داخلی و هشت مقاله محققان خارجی از کشورهای ترکیه، اسپانیا، بلژیک و ویتنام به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود که 12 مقاله به صورت شفاهی و چندین مقاله به صورت پوستر در این همایش ارائه شد

منبع : ایرنا

دیدگاه خود را بیان کنید