افزایش ۲۰ درصدی تولید ماهی گرمابی در جهرم

یک‌شنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۹  ۰ نظر   ۱۲۹ بازدید

افزایش ۲۰ درصدی تولید ماهی گرمابی در جهرم

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی جهرم از افزایش ۲۰ درصدی تولید ماهی گرمابی در منابع آبی خبر داد.

علی جوکار با وجود بارندگی خوب ۷۴ میلی لیتری در سال ۹۹، گفت: آب گیری آب بند‌ها و سد سلمان فارسی باعث رشد تولید ماهی گرمابی در جهرم خواهد شد.

او اظهار کرد: در سال گذشته ۸۰۰ تن گوشت ماهی در شهرستان جهرم تولید شد که مقام اول تولید استان فارس را به خود اختصاص داده است که ۲۱۰تن از این ماهی در منابع آبی و مابقی در استخر‌های آب کشاورزی بود ه است.

مدیر جهاد کشاورزی جهرم گفت: پیش بینی می‌شود که در سال جاری بیش از ۲۵۰تن تولید ماهی در منابع آبی داشته باشیم.

سعید رمضانلی کارشناس شیلات مدیریت جهاد کشاورزی جهرم در جریان بارش‌های خوب شهرستان جهرم و آب گیری سد سلمان فارسی که نسبت به مشابه پارسال خود ۱۵درصد افزایش داشته از رونق شرایط بهتر اقتصادی صیادان ماهی‌های گرمابی در شهرستان جهرم اطلاع داد.

او افزود: ماهیان تولیدی بیشتر از نوع کپور و آمور و ماهیان بومی مانند سرخه و شکاری هستند.

شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

دیدگاه خود را بیان کنید