همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران گفت: ایجاد صنایع جدید شیلانی به خصوص صنایع پاک در جنوب ایران را در برنامه داریم. |
عیسی گلشاهی مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران در گفتگو با خبرنگار ایانا، در رابطه با افزایش ظرفیت کارگاههای تولیدی شیلات اظهار کرد: با توجه به رغبتی که مردم به محصولات بستهبندی شده آبزیان نشان دادند، در سال جدید افزایش ظرفیت کارگاههای تولیدی را با اختصاص تسهیلات بانکی مدنظر قرار دادیم. وی افزود: برنامههای آموزشی برای ارتقا دانش فنی صاحبان سرمایه با حضور مدرسین داخلی و بینالمللی برگزار خواهد شد. گلشاهی با اشاره به ایجاد صنایع جدید در جنوب کشور، خاطرنشان کرد: ایجاد صنایع جدید شیلاتی به خصوص صنایع پاک در جنوب ایران را در برنامه داریم تا این صنایع به صورت یک زنجیره صنایع بدون ضایعات فعالیت کنند و ضایعات و مواد دورریز هر خط تولید، ماده اولیه خط تولید بعدی باشد. وی افزود: به زودی شاهد بهرهبرداری از یکی از واحدهای تولید کنسرو کشور خواهیم بود تا ۱۰ درصد به ظرفیت تولید کنسرو اضافه شود که این کار با کیفیت بسیار مناسب وارد بازار خواهد شد. مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران تصریح کرد: محصولات دارای ارزش افزوده بر پایه ماهیان ریز را در برنامه داریم؛ همچنین محصولات متنوع با پایه خمیر ماهی و محصولات غذایی مختلف و مقرون به صرفه از ماهی تهیه خواهد شد. وی با اشاره به اقدامات انجام شده توسط سازمان شیلات برای آموزش مصرف کنندگان تاکید کرد: کلاسهای آموزش طبخ آبزیان برای خانمهای خانه و هم افرادی که تهیه غذا برای اماکن پر جمعیت را برعهده دارند، برگزار میشود. گلشاهی افزود: جشنواره ها و پروژه های الگوسازی رستورانهای سطح کشور را در دستور کار داریم که با استفاده از منوهای پیشنهادی سازمان شیلات ایران اجرا خواهد شد. وی یادآور شد: پایلوت این طرح در استان گیلان در حال انجام است و پس از آن به رستورانهایی که قابلیت طبخ اقتصادی آبزیان را داشته باشند، برند خواهیم داد.
منبع : ایانا |