همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
لزوم ایجاد زیستگاه شیلاتی و مراکز تکثیر آبزیان در کنارک
فرماندار کنارک خواستار ایجاد زیستگاه شیلاتی و مراکز تکثیر آبزیان در این شهرستان شد
به گزارش خبرگزاری فارس از کنارک، حمیدالدین یوسفی در نشست مشترک با مدیر کل و معاونین شیلات سیستان و بلوچستان،خواستار ایجاد زیستگاه شیلاتی و مراکز تکثیر آبزیان در این شهرستان شد.
وی اظهار کرد: ذخایر زیستی هر کشور گنجینهای ارزشمند، سرمایه ملی، اقتصادی، غذایی و سلامت جامعه محسوب میشود و حفظ این ذخایر نقشی مهم در اقتصاد کشورها دارد.
وی عنوان کرد: برای حفظ ذخیرگاه آبزیان و افزایش سهم سبد مصرفی مردم از این منابع خدادادی اجرای طرح احیاء و راه اندازی زیستگاه های آبزیان در شهرستان کنارک تاثیر شگرفی در اقتصاد محلی و توازن اکوسیستم دارد.
فرماندار شهرستان ساحلی کنارک،افزود: از آنجایی که هدف کلان صنعت شیلات کشور بر دو رکن حفظ ذخایر آبزیان به عنوان منبع بزرگ غذایی و دست یابی به توسعه پایدار صنعت شیلات در کشور استوار می باشد این مهم نقش بسزایی در ایجاد اشتغال جوانان جویای کار منطقه دارد.
یوسفی با اشاره به ظرفیت استان سیستان و بلوچستان و بویژه شهرستان کنارک برای راه اندازی زیستگاههای شیلاتی ،بیان کرد: اگرچه برای رسیدن به نقطه اوج این صنعت فاصله زیادی مانده است ولی این حرکت بشارت گامی مهم در توسعه منطقه می باشد.
وی خاطرنشان کرد: برای توسعه و گسترش فعالیت های تکثیر و پرورش، توجه به امر بازاریابی شامل؛ شناخت محیط های عرضه، کیفیت مطلوب و متنوع عرضه، بسته بندی مناسب و تبلیغات و معرفی محصولات به مردم می بایست مورد توجه قرار گیرد.
فرماندار کنارک با اشاره به جغرافیایی بّری و بحری منطقه و از طرفی پیشرفت 85 درصدی سد کهیر افزود: بهره برداری از این رودخانه به خودی خود دارای نقش ها و کارکردهایی مهم اقتصادی در زمینه کشاورزی و خاصا شیلاتی بوده و بعنوان یکی از زیستگاههای آبزیان قابل استفاده خواهد شد.
انتهای پیام/3139