ضرورت تبدیل کیله سرشت به پایانه صادرات آبزیان

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، محمد باقر قریشی در جلسه کارگروه بخش کشاورزی شهرستان سردشت که با محوریت امکان سنجی و معرفی سایت‌های پیشنهادی مجتمع‌های

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، محمد باقر قریشی در جلسه کارگروه بخش کشاورزی شهرستان سردشت که با محوریت امکان سنجی و معرفی سایت‌های پیشنهادی مجتمع‌های

دوشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۹  ۰ نظر   ۲۱۷ بازدید

ضرورت تبدیل کیله سرشت به پایانه صادرات آبزیان

مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان‌غربی بر ضرورت جلوگیری از خام فروشی آبزیان در شهرستان سردشت تاکید کرد و گفت: پرورش دهندگان آبزیان نباید دغدغه فروش را داشته باشند.

ضرورت تبدیل کیله سرشت به پایانه صادرات آبزیان

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، محمد باقر قریشی در جلسه کارگروه بخش کشاورزی شهرستان سردشت که با محوریت امکان سنجی و معرفی سایت‌های پیشنهادی مجتمع‌های پرورش ماهی در فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: شهرستانی مانند سردشت که سالانه نزدیک به هزار تن تولید ماهیان سرد آبی دارد باید دارای صنایع جانبی بوده و از خام فروشی جلوگیری شود.

وی با اشاره به اینکه شهرستان سردشت دارای منابع آبی بسیار غنی مانند رودخانه زاب، وزینه و چشمه‌های فراوان است و این امر یک پتانسیل بسیار عظیم برای پرورش ماهیان سردآبی به شمار می رود، بیان کرد: در بحث دریاچه پشت سد و اطراف آن هیچ گونه محدودیتی از نظر توسعه آبزی پروری نداریم، محدودیت‌هایی که در گذشته وجود داشت برداشته شده است.

قریشی اضافه کرد: آماده صدور مجوزهای لازم جهت توسعه آبزی پروری و احداث مجتمع‌ها در این شهرستان هستیم و همچنین آمادگی داریم مجوز برای کل استخرهای ذخیره آب کشاورزی به عنوان استخرهای 2 منظوره صادر کنیم تا با تامین بچه ماهی به صورت رایگان برای آب بندها زمینه توسعه این صنعت را فراهم کنیم.

مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان‌غربی با اشاره به ظرفیت قابل توجه سردشت در راستای پرورش ماهیان زینتی، پرورش زالو و جلبک پروری هم به عنوان مشاغل خانگی و هم به صورت مزارعی،  یادآور شد: وجود مرز کیله می‌تواند در امر پرورش و صادرات آبزیان در این شهرستان بسیار مفید باشد چرا که پرورش آبزیان دارای معافیت‌های مالیاتی بوده و می‌طلبد که این مرز را به یکی از اصلی‌ترین پایانه‌های صادرات آبزیان تبدیل کنیم.

قریشی با اشاره به بحث احداث و ارتقای مزارع پرورش ماهی افزود: تاکنون 15 پروژه با ارزش اعتباری 100 میلیارد تومان از محل ماده ۲۷ به بهره برداری رسانده ایم به صورتی که 30 درصد را دولت تامین خواهد کرد و 70 درصد دیگر را از محل تسهیلات بانکی و آورده شخصی تامین می‌شود.

فرماندار شهرستان سردشت نیز در این جلسه خاطرنشان کرد: مرز کلیه نزدیکترین مرز به مراکز جمعیتی عراق و استان‌های عمقی کشور و مناسبترین مرز برای صادرات آبزیان به شمار می‌رود.

اقصی نقشی پور با اشاره به استقبال عراق در زمینه استفاده از کالاهای ایرانی افزود: صادرات آبزیان با کاهش هزینه بالاسری در این مرز می تواند زمینه ساز توسعه اقتصادی و اشتغال در منطقه شود.

فرماندار سردشت تاکید کرد: با احداث پایانه آبزیان در مرز کلیه می‌توانیم شاهد رونق صادرات این صنعت و ارز آوری برای کشور باشیم.

انتهای پیام/

دیدگاه خود را بیان کنید