همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
پنهان ماندن ساختوساز غیرمجاز از چشم دهیاران قابلپذیرش نیست
فرماندار رشت با بیان اینکه ساختوساز غیرمجاز یکشبه از خاک سر برنمیآورد بلکه یک یا دو سال طول میکشد، گفت: دهیاران باید پاسخگو باشند، مگر وسعت روستا چقدر است که اطلاع ندارند؟ نمیشود از اول جلوی سازنده را نگیریم و بعد از هزینه کرد زیاد سازنده، صرفاً بگوییم تخریب شود!
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، علی فتحاللهی ظهر امروز در نخستین جلسه کارگروه ویژه پیشگیری و برخورد مؤثر و فوری با تخلفات ساختوساز و تغییر کاربری غیرمجاز شهرستان در سال ۱۴۰۰ در سالن اجتماعات فرمانداری رشت با اشاره به شرایط آبوهوا و اقلیمی کشاورزی گیلان اظهار کرد: آب، بارندگی، ذخایر آبی مکفی و خاک حاصلخیز بستر مناسبی برای انجام کشاورزی و اقدامات مؤثر برای اشتغال و درآمد پایدار است که باید موردتوجه قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه محصول زحمات کشاورزی، دامپروری شیلات و باغات روی سفره همه مردمان دنیا ارتباط مستقیم داشته که نشان از اهمیت زحمات این قشر فرهیخته است، گفت: ایجاد انگیزه برای کار کشاورزی بسیار مهم است اما مکانیزه کردن اراضی کوچک کشاورزی که محصول تقسیمبندیهای ارثی است برای زمینهای کوچک کشاورزی خیلی اقتصادی نیست.
فرماندار رشت با اشاره به هزینه کرد بالای کشاورز در تولید محصول ازجمله دستمزد بالای ۴۰۰ هزار تومان هرروز یک کارگر بیان کرد: با این شرایط اقتصادی و هزینه کرد بالای کشاورز که هزینه و درآمد محصول همخوانی ندارد سخن از ایجاد انگیزه، غیرقابلپذیرش است.
وی به رغبت خرید زمینهای گیلان به دلیل موقعیت خوب آبوهوایی توسط غیر گیلانیها اشاره کرد و افزود: به لحاظ قانونی نمیتوان گفت فلان هموطن از استان دیگر در گیلان زمین نخرند همانطور که در استانهای دیگر ازجمله پایتخت چنین اتفاقی نمیفتد.
فتح الهی با تأکید بر لزوم حمایت از کشاورز برای بالا بردن انگیزه آنان در حفظ زمین و کار کشاورزی بیان کرد: برای مقابله با ساختوساز غیرمجاز باید به دنبال علتها بود و صرفاً با برگزاری جلسه و صرف سخن دراینباره نتیجه نخواهیم گرفت، باید تصمیماتی گرفته شود که قابلیت اجرا داشته باشد.
فرماندار رشت با تأکید بر اینکه مسؤولین در هر سطحی باید خود را در برابر مردم مسئول دانسته و پاسخگوی آنان باشند افزود: ما باید پاسخگوی این مردم باشیم مردم نباید قربانی مشکلات قانونی و طرحهای غیر کارشناسی شوند، باید خود را جای مردم بگذاریم و از اول جلوی ساختهای غیرمجاز را بگیریم.
وی با بیان اینکه این امکان وجود ندارد که شغل اداری برای کل مردم ایجاد شود بلکه باید بستر مناسب شغلهای پایدار ایجاد کنیم گفت: نگاه جزیرهای دستگاهها مشکلاتی در حوزه تغییر کاربریها و ساختوسازهای غیرقانونی ایجاد کرده است.
فتحاللهی با بیان اینکه ساختوساز غیرمجاز یکشبه از خاک سر برنمیآورد بلکه یک یا دو سال طول میکشد تا ساخته شود، تصریح کرد: دهیاران باید پاسخگو باشند، مگر وسعت روستا چقدر است که اطلاع ندارند؟ نمیشود از اول جلوی سازنده را نگیریم و بعد از هزینه کرد زیاد سازنده، صرفاً بگوییم تخریب شود!
فرماندار رشت با تقدیر از زحمات دهیاران، برخی از آنها را مقصر اصلی ساختوساز غیرمجاز از بدو ساخت دانست و گفت: باید با دهیاران خاطی برخورد قانونی شود، ما در برخورد قانونی با دهیاران خاطی کوتاه نخواهیم آمد.
فتحاللهی با تأکید بر بازدهی جلسات برای رفع مشکلاتی ازجمله جلوگیری از ساختوساز غیرمجاز بیان کرد: تصمیمات باید اجرا شوند نه اینکه فقط در جلسات مطرح شود لذا جلسات مداوم در این حوزه و عملیاتی کردن تصمیمات در دستور کار خواهد بود.
به گزارش فارس بحث تغییر کاربری زمینهای کشاورزی یکی از موضوعات مهم استان گیلان است که منجر به فروش ارزان زمین به غیر گیلانیها شده و اقتصاد ناپایدار کشاورزان به دلیل عدم توازن هزینه کرد و درآمد از راه کشاورزی، منجر به فروش زیادی از اراضی کشاورزی به غیربومیها شده که اگر جلوی تغییر کاربریها گرفته نشود در آیندهای نهچندان دور آسیبهای زیادی اقتصادی متوجه استان خواهد شد.
انتهای پیام/۸۴۰۰۸