کشت گیاهان دارویی در حال انقراض در مزرعه آموزشی هنرستان کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج،  جلسه بررسی و تعیین تکلیف  مزرعه آموزشی تحقیقاتی هنرستان کشاورزی آیت‌الله ملک‌حسینی یاسوج  وابسته به مرکز تحقیقات گفت:

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج،  جلسه بررسی و تعیین تکلیف  مزرعه آموزشی تحقیقاتی هنرستان کشاورزی آیت‌الله ملک‌حسینی یاسوج  وابسته به مرکز تحقیقات گفت:

جمعه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰  ۰ نظر   ۱۰۳۶ بازدید

کشت گیاهان دارویی در حال انقراض در مزرعه آموزشی هنرستان کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کهگیلویه وبویراحمد از اجرای پایلوت گیاهان دارویی و کشت گیاهان دارویی در حال انقراض در مزرعه آموزشی تحقیقاتی هنرستان کشاورزی آیت الله ملک حسینی در ایستگاه چم خانی مختار خبر داد.

کشت گیاهان دارویی در حال انقراض در مزرعه آموزشی  هنرستان کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، جلسه بررسی و تعیین تکلیف مزرعه آموزشی تحقیقاتی هنرستان کشاورزی آیت‌الله ملک‌حسینی یاسوج وابسته به مرکز تحقیقات گفت: با هدف توسعه مهارتهای عملی هنرجویان زمین اختصاص یافته به هنرستان کشاورزی در ایستگاه چم خانی امسال زیر کشت گیاهان دارویی می‌رود.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در ۲ هزار متر مربع از این زمین گونه‌های گیاهی مطابق سرفصل‌های استاندارهای مهارتی رشته کشت گیاهان دارویی و سایر گونه های گیاهی در حال انقراض تا ۲۰ اردیبهشت کشت خواهد شد.

وی به شعار سال و توجه بیشتر به تولید در بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: هنرستان‌ها بستر مناسبی برای تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغال است که قطعا هنرستان کشاورزی در زمینه آموزش همراه با تولید پیشتاز خواهد بود.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کهگیلویه وبویراحمد در ادامه گفت : در بخش دیگری از زمین اختصاص داده به هنرستان کشاورزی با توجه به شرایط آبی زیر کشت زعفران و موسیر می‌رود که نیاز به آب کمتری و درآمدزایی مناسبی دارد.

کشاورز، پیگیری‌ها و تلاش‌های دلسوزانه مدیر هنرستان کشاورزی آیت‌الله ملک‌حسینی را ستودنی دانست و گفت: خوشبختانه با تلاش‌های بی‌وقفه و توانمندی‌های مدیریت علمی ایشان این هنرستان‌ می تواند به قطب تربیت نیروی انسانی در بخش کشاورزی و به عنوان الگو در کشور معرفی شود.

در ادامه فرامرز روزبهی توجه به آموزش مهارتی دانش آموزان را امری مهم و ضروری دانست و گفت: باقی مانده زمین پایلوت مزرعه آموزشی هنرستان زیر کشت سایر محصولات جهت درآمد زایی هنرستان برود.

وی با تشکر از پیگیرهای خوب مدیر و عوامل اجرایی هنرستان کشاورزی در زمینه فضا و مسائل آموزشی گفت: توسعه کمی وکیفی مزرعه تحقیقاتی هنرستان کشاورزی یک ضرورت است که باید مطابق استانداردهای پیش بینی شده عملیاتی شود.

اجرای پایلوت مزرعه گیاهان دارویی هنرستان کشاورزی تا 20 اردیبشت ماه در ایستگاه چم خانی مختار

معاون پژوهشی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کهگیلویه وبویراحمد نیز گفت: در ادامه کاشت گونه های مختلف گیاهی در محوطه هنرستان جهت آموزش عملی دانش آموزان برنامه‌ریزی های لازم در این هفته جهت آماده سازی زمین برای کاشت گیاهان دارویی متناسب با سرفصل‌های درسی انجام می‌گیرد.

محمد رضا چاکر الحسینی افزود: طرح کاشت گیاهان تزیینی و دارویی در محوطه هنرستان با همکاری اساتید گیاهان دارویی وهمکاران مرکز هنرستان توسط دانش آموزان جهت آموزش عملی و زیباسازی کاشته شده ، که گامی ارزشمند برای ایجاد انگیزه بیشتر برای یادگیری دانش آموزان است.
معاون آموزشی و‌پژوهشی مرکز تحقیقات تا قبل از ۲۰ اردیبهشت گونه های گیاهی مطابق به سرفصل‌های دورس مهارتی و همچنین گیاهان در حال انقراض زیر کشت می‌رود.

عبدالخالق سعیدی مسئول ایستگاه تحقیقاتی چم خانی مختار نیز با اشاره به اینکه هنرستان جزئی از مجموعه‌ مرکز تحقیقات کشاورزی استان کهگیلویه وبویراحمد است از آمادگی برای همکاری برای اجرای پایلوت آموزشی تحقیقاتی گیاهان دارویی در این ایستگاه خبر داد و گفت: آماده هر نوعی کمکی متناسب با شرایط ایستگاه تحقیقاتی با مجموعه عوامل اجرایی هنرستان کشاورزی در زمینه آموزش همراه با تولید دانش آموزان خواهیم بود.

توسعه زیرساختهای هنرستان کشاورزی افق روشنی را برای تحصیل دانش آموزان نوید می‌دهد

مدیر هنرستان کشاورزی آیت‌الله ملک‌حسینی یاسوج نیز در این جلسه گفت: توسعه زیرساخت‌های هنرستان کشاورزی در دو رشته کشت گیاهان دارویی و تکثیر و پرورش ماهیان سردآبی افق و چشم انداز روشنی را برای تحصیل دانش آموزان در بخش کشاورزی نوید می‌دهد.

سید ولی موسوی با تقدیر وتشکر از حمایت‌های رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کهگیلویه وبویراحمد در زمینه ایجاد زیرساختهای این هنرستان گفت: در آستانه سال تحصیلی جاری یک هکتار زمین در ایستگاه چم خانی مختار و دو حوضچه پرورش ماهی در مرکز تحقیقات و اصلاح نژاد دشت روم به هنرستان کشاورزی اختصاص یافت که تابلوی آنها نیز در این مکان‌ها نصب شده است.
وی گفت: خوشبختانه با همکاری خوب رئیس مرکز تحقیقات و اصلاح نژاد ماهیان سردآبی شهید مطهری یاسوج مقدمات کار آماده سازی حوضچه های ماهی درحال انجام است که در هفته آینده با حضور دانش آموزان کار انتقال بچه ماهی به استخرها انجام می‌گیرد.

مدیر هنرستان کشاورزی آیت‌الله ملک‌حسینی یاسوج از کاشت ۱۴ نمونه گیاهان دارویی در محوطه این هنرستان در هفته گذشته خبر داد و گفت ؛ این گونه های گیاهان شامل گیاهان دارویی مختلف می باشد که پایلوت خوبی برای آموزش مهارتهای علمی و عملی به دانش آموزان است.

موسوی ، با تشکر از همکاری خوب مسؤل ایستگاه چم خانی مختار برای آماده سازی زمین جهت کشت گیاهان دارویی در مزرعه تحقیقاتی این هنرستان گفت: همه این فعالیت‌ها و اقدامات را در راستای آموزش عملی به دانش آموزان صورت گرفته است، در موعد تعیین شده مزرعه تحقیقاتی این هنرستان در هر دو رشته سامان بگیرد.

موسوی در بخش دیگری از سخنانش افزود: علاوه بر مزرعه آموزشی مطابق با سرفصل‌های مهارتی هنرجویان رشته گیاهان دارویی و شیلات طرح آموزش همراه با تولید برای دانش آموزان در بیش از شش هزار متر مربع در ایستگاه چم خانی مختار مرکز تحقیقات اجرا خواهد شد تا ضمن تامین هزینه‌های جاری هنرستان برای دانش آموزان نیز درآمدی ایجاد شود.

وی از مسئولین مرکز تحقیقات کشاورزی استان خواست با همکاری و پیگیری مجدانه به توسعه کیفی مزرعه آموزشی و تحقیقاتی و زیباسازی محوطه این هنرستان کمک کنند تا نماد هنرستان کشاورزی که مزرعه است شکل واقعی به خود بگیرد.

مدیر هنرستان کشاورزی آیت‌الله ملک‌حسینی بیان کرد: آماده سازی زمین توسط مسؤل ایستگاه چم خانی و تهیه لیست گونه‌های گیاهان دارویی متناسب با سرفصل‌های دروس تخصصی رشته گیاهان دارویی توسط اساتید هنرستان و تامین بذر و گونه های گیاهی از طریق مرکز تحقیقات جهت کشت از مصوبات این جلسه بود .

در پایان این جلسه کاووس کشاورزی رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی استان کهگیلویه وبویراحمد به همراه معاونین واساتید رشته گیاهان دارویی از کاشت پایلوت گیاهان دارویی در محوطه هنرستان کشاورزی آیت الله ملک حسینی بازدید کردند.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

دیدگاه خود را بیان کنید