همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
سهشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۵
۰ نظر
۹۶ بازدید
بالا رفتن دمای اقیانوسها منجر به تغییر گونههای دریایی و انتقال بیماری به انسان میشود | |
به نقل از گاردین، افزایش دمای اقیانوسها بزرگترین چالش پنهان پیش روی نسل ماست. این افزایش دما به تغییر گونههای دریایی، از بین رفتن مناطق صید ماهی و انتقال بیماری به انسانها منجر میشود. بنابر تحقیقات انجام شده اقیانوسها به دلیل افزایش گاز گلخانهای گرمای بسیار زیادی را جذب میکند که تعداد زیادی از گونههای دریایی از جمله میکروبها و حتی نهنگها را تحت تأثیر قرار میدهد.
|
|
بنابر گزارشهای منتشره تغییراتی که در اقیانوسها رخ داده در حال تأثیرگذاری بر انسانها است. بخشهایی مانند شیلات، مدیریت ریسک ساحلی، سلامت و گردشگری ساحلی به دلیل افزایش دما اقیانوسها در خطر هستند.
مقیاس گرم شدن اقیانوس که تقریباً 70 درصد کره زمین را میپوشاند به شدت نگران کننده است. چند متر بالایی اقیانوس از آغاز قرن بیستم، در هر دهه تقریباً 0.13 سلسیوس گرم شده است.
اقیانوس بیش از 90 درصد گرمای اضافی را که انسان تولید میکند، جذب میکند. اگر میزان گرمایی که در 2 کیلومتر بالایی اقیانوسها جذب میشود به جو زمین منتقل میشد، سطح زمین 36 درجه سلسیوس گرمتر میشد. این در حالی است که دمای زمین در قرن پیش فقط یک درجه سلسیوس افزایش یافته است.
منبع : باشگاه خبرنگاران
|