همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
کرونا صادرات آبزیان آذربایجانغربی راکاهش داد
مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: شیوع کرونا و پیامدهای اجتماعی و اقتصادی آن ، صادرات آبزیان از آذربایجانغربی را به شدت کاهش داده است.
محمد باقر قریشی در گفتوگو با خبرنگار فارس در ارومیه، با اشاره به میزان صادرات آبزیان آذربایجانغربی، اظهار داشت: میزان صادرات سالانه آبزیان از پایانههای مرزی استان قبل از شیوع کرونا به یک میلیون دلار میرسید که به دلیل محدودیتهای کرونایی این رقم به شدت کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۱۶ هزار تن انواع آبزیان در آذربایجانغربی تولید شد، عنوان کرد: وجود منابع غنی و متنوع در آذربایجانغربی باعث شده این استان چند سال متوالی رتبه اول کشور را در تولید و پرداخت ماهی از منابع آبی کشور در بین استانهای غیر ساحلی به خود اختصاص دهد.
مدیر شیلات و آبزیان آذربایجانغربی تصریح کرد: مازاد تولید آبزیان استان علاوه بر مصرف داخلی در سال گذشته به میزان ۱۰۰ تُن به کشورهای عراق، جمهوری آذربایجان، ارمنستان، روسیه و کشورهای اروپایی صادر شد.
قریشی با بیان اینکه ورود و افزایش تردد صیادان غیر مجاز به سد ارس و صید بی رویه و غیر مجاز شاه میگو از علل کاهش شاه میگو است، تصریح کرد: باتوجه به کاهش جمعیت شاه میگو دراز آب شیرین در دریاچه سد ارس در سال ۹۸ با هماهنگیهای انجام شده با مراکز تحقیقاتی، صید این موجود از دریاچه انجام نشده و سال ۹۹ به عنوان سال آیش و ایجاد فرصت بازسازی این ذخیره ارزشمند لحاظ شد.
این مقام مسوول خاطرنشان کرد: به منظور حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان منابع آبی استان و ایجاد زمینه افزایش تولید در سالی که به تولید و پشتیبانیهای مزین شده، علاوه بر حفظ پایداری تولید در مراکز موجود، کنترل بهرهبرداری از منابع آبی تجدید شونده و ایجاد منبعهای آبزی پروری بزرگ در نقاط مختلف استان و اجرای طرحهای مکانیزاسیون در مراکز تکثیر و پرورش آبزیان را در کنار توسعه مازاد در دستور کار شیلات استان قرار داده شده است.
انتهای پیام/