همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت و فرآوری و توسعه بازار گفت: با سازمان میادین بدنبال مذاکره هستیم تا با ورود تشکلها و عرضه مستقیم در میادین آبزیان را با نرخ مناسب عرضه کنیم. |
---|
تن ماهی یکی از مهمترین منابع پروتئینی در صنعت غذایی جهان است و به طور گسترده در غذای انسان به کار میرود. قیمت تن ماهی به صورت مستقیم و غیرمستقیم تحت تأثیر بسیاری از عوامل قرار میگیرد. عوامل مستقیم شامل وضعیت تقاضا و عرضه، فصل شکار، حجم ذخیره و برداشت، نرخ پیشرفت دستگاههای شکار و شیوع بیماریها و اختلالات زیست محیطی در محدوده شکارگاهی هستند. همچنین، عوامل غیرمستقیم شامل تأثیرات تغییر اقلیم، تغییرات سیاستهای دولتی و تأثیرات اقتصادی و ارزش ارز در بازار جهانی هستند. با توجه به این عوامل، قیمت تن ماهی ممکن است به طور دورهای تغییر کند. عباس مختاری گفت: قیمت کنسرو ماهی در طرح عید تا عید با ۱۵ درصد تخفیف در فروشگاههای زنجیرهای عرضه میشود. او با بیان اینکه طرح تخفیف کنسرو ماهی تا عید فطر ادامه دارد، افزود: در غرفه های میادین میوه و تره بار، کنسرو ماهی با درصد تخفیف بیشتری عرضه میشود. مختاری قیمت ماهی را تابع عرضه و تقاضا دانست و گفت: با توجه به آنکه وضعیت صید نسبت به سال گذشته بهتر بوده است، از این رو با عرضه مستقیم و حذف واسطه و دلالها، قیمت متعادل خواهد شد. منبع: تیتر کوتاه . |