همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: تولید انواع ماهیان خوراکی در استان در یک سال اخیر نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن پنج درصد افزایش یافت و به بالغ بر ۱۰ هزار تُن رسیده است. |
---|
محمدرضا عباسی روز پنجشنبه افزود: انواع ماهیان کپور، خاویاری و قزلآلا در این استان تولید میشود اما سهم اصلی را قزلآلا به خود اختصاص داده است و بخشی از این تولیدات به خارج صادر میشود. وی با اشاره به فعالیت ۸۰۰ واحد و مزرعه پرورش و تولید ماهی خوراکی در استان اضافه کرد: شهرستانهای سمیرم، فریدونشهر، گلپایگان و ورزنه بیش از سایر مناطق در این صنعت سهیم هستند. مدیر شیلات و امور آبزیان اصفهان خاطرنشان کرد: چهار هزار و ۶۰۰ نفر به غیر از واحدهای فرآوری و بازار آبزیان در صنعت پرورش و تولید ماهی در این استان فعالیت می کنند. مدیر شیلات اصفهان تصریح کرد: این استان به لحاظ وجود ظرفیتهای نهفته و فعال در مناطق مختلف، آب و هوای متنوع، آبهای شیرین و شور و همت تولیدکنندگان در صورت حمایت بیشتر قادر خواهد بود میزان تولید خود را تا حد قابل توجهی افزایش دهد. عباسی با بیان اینکه در استان علاوه بر مقوله آبزی پروری، مراکز فرآوری و صنایع شیلاتی نیز فعالند، ادامه داد: بیش از ۱۰ بازارچه اختصاصی آبزیان و مراکز عرضه، انواع آبزیان جنوب و پرورشی را در اختیار مصرف کنندگان قرار میدهند. وی با اشاره به اینکه سرانه مصرف آبزیان در استان شامل انواع ماهی و میگو حدود ۱۱ کیلوگرم در سال و کمتر از نصف میانگین جهانی است، اضافه کرد: به دلیل همین مصرف کم، یکی از اهداف سازمان جهاد کشاورزی اصفهان، ارتقای سرانه مصرف آبزیان با هدف عالی بهبود سلامت جامعه است. بر اساس سند امنیت غذایی در افق سال ۱۴۱۱ وزارت جهاد کشاورزی، تولید ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تنی آبزیان در کل کشور برنامهریزی و سهم هریک از استانها نیز ابلاغ شده است. منبع: ایرنا |