مزارع آبزی‌پروری شناسنامه‌دار می شود

معاون وزیر جهاد گفت: با مشارکت تشکل‌های مردمی، شناسنامه دارکردن مزارع آبزی‌پروری از اردیبهشت ماه در سراسر کشور کلید می خورد

معاون وزیر جهاد گفت: با مشارکت تشکل‌های مردمی، شناسنامه دارکردن مزارع آبزی‌پروری از اردیبهشت ماه در سراسر کشور کلید می خورد

دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳  ۰ نظر   ۱۴۶ بازدید
مزارع آبزی‌پروری شناسنامه‌دار می شود

معاون وزیر جهاد گفت: با مشارکت تشکل‌های مردمی، شناسنامه دارکردن مزارع آبزی‌پروری از اردیبهشت ماه در سراسر کشور کلید می خورد

سید حسین حسینی رئیس سازمان شیلات گفت: تمامی فعالیت های کشاورزی، مردمی محسوب می شود و لازم است مشارکت مردم از محل تصمیم سازی خوشه تولید و بازاررسانی دیده شود.

به گفته او، علاوه بر افزایش تولید، باید به مولفه هایی چون پایداری، تاب آوری و خوداتکایی با مشارکت مردم توجه شود.

حسینی ادامه داد: در برنامه داریم که با مشارکت بهره برداران، همکاران مردمی ترویج و تشکل های مرتبط از اردیبهشت ماه، شناسنامه دار کردن مزارع آبزی پروری را آغاز کنیم.

حسینی به جذب سرمایه گذاری در حوزه شیلات و آبزی پروری اشاره کرد و گفت: جذب سرمایه در سال گذشته رقمی معادل ۲۰ هزار میلیاردتومان بود که ۹۵ درصد آن از آورده مردمی بود.

وی تصریح کرد: این سرمایه گذاری از ۲.۲ همت به ۱۱.۸ همت در سال ۱۴۰۱ رسید و در سال گذشته رکورد ۲۰ هزار همتی را پشت سرگذاشت که این اعداد نشانگر آن است که مشارکت مردمی خواهد توانست انقلاب بزرگی در حوزه آبزی پروری داشته باشد.

افزایش ۱۵۰ هزارتنی تولیدات شیلاتی تا پایان سال

رئیس سازمان شیلات ایران از تبدیل ۱۵ هزار چاه کشاورزی به مزارع آبزی پروری خبر داد و گفت: حدود ۵۰۰ هزار چاه کشاورزی در کشور وجود دارد و از آنجائی که مطابق پیش بینی های سازمان خواروبار جهانی، آب، کالای یک بار مصرف نیست در برنامه داریم که تا پایان سال ۱۵ هزار چاه کشاورزی را به مزارع آبزی پروری تبدیل کنیم که بدین ترتیب، میزان تولید ۱۰۰ هزار تن افزایش خواهد یافت.

حسینی تجهیز مزارع آبزی پروری به ادوات مکانیزه به ویژه نانو حباب را از دیگر اقدامات موثر برشمرد و گفت: با افزایش تولید دو برابری آبزیان در این مزارع ،تولید ۵۰ هزار تن دیگر افزایش خواهد یافت.

او گفت: ایجاد بازارگاه های تخصصی در حوزه آبزیان و عرضه مستقیم از مزرعه تا سفره، تنوع گونه ای و عرضه فراورده های جدید آبزیان از دیگر مواردی است که برای افزایش گِرم پروتئین سفره های مردم موثر است.

منبع: فودنا

دیدگاه خود را بیان کنید