همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
عضو کمیسیون کشاورزی آب منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی به بیان توضیحاتی درباره لزوم بازنگری کردن در قانون حرائم بهداشتی در راستای تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار پرداخت |
---|
علیرضا عباسی عضو کمیسیون کشاورزی آب منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی ، درباره راه کارهای تحقق شعار سال یعنی مشارکت مردم در جهش تولید در حوزه کشاورزی و برداشتن محدودیتهای حرائم بهداشتی برای تأسیس مراکز دامی گفت: یکی از مشکلاتی که در حوزه کسب و کار داشته ایم و حوزههایی که با کارآفرینان مرتبط بوده است بحث مشکلات در حوزه صدور مجوزهای کسب و کار مخصوصاً در حوزه کشاورزی بوده است.
وی در ادامه بیان کرد: متأسفانه کار آفرینان و متقاضیان راه اندازی کسب و کار بعضاً چند سال در صف دریافت مجوز برای شروع کسب و کار بودند و در نهایت هم مجوز به آنها اعطا نمیشد و در نتیجه یک بی انگیزگی بر این افراد مستولی میشد و این افراد عطای کارآفرینی را به لقای آن میبخشیدند.
این نماینده مجلس یازدهم توضیح داد: ما در مجلس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار را با این نیت شروع کردیم که فرآیند صدور مجوزها یک فرآیند کوتاه شده و مشخصی باشد یعنی در اسرع وقت این اتفاق بیفتد.
وی ادامه داد: این اتفاق که صورت گرفت و این قانون تصویب شد هم امضاهای طلایی و رانتهایی که وجود داشت را تا حدودی از پیش پا برداشت و هم اینکه یک تسریع به روند صدور مجوزها بخشید.
عباسی افزود: تا قبل از تصویب این قانون درست است که فرد میتوانست بعد از ۲ سال مجوز را اخذ کند ولی بعد از میزان زیادی دوندگی این اتفاق رخ میداد.
این نماینده مجلس یازدهم توضیح داد: در حال حاضر مجوزها به صورت ثبت محور بین ۳ روز تا ۳ ماه صادر میشود. این فرآیند صدور مجوزها سامانهای است و دخالت انسانی در آن به حداقل میرسد.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: البته در فرآیند صدور مجوزها باید این نکته را در نظر بگیریم که ما یک سری اصول در کسب و کارها داریم که باید آنها را رعایت کنیم. مثلاً در ثبت محوری مشکلی نداریم و فقط ارگان صادر کننده باید اطلاع داشته باشد که همچین کسب و کاری وجود دارد.
وی بیان کرد: ولی در حوزه تأیید محوری حتماً باید تاییده های را دستگاههای مختلف بر اساس وظیفه ذاتی خود، صادر شود که محدودیتهایی هم در این مسیر به وجود میآید. البته این حرائم بهداشتی و محدودیتهای صدور مجوز به این حوزه برمی گردد. این نماینده مجلس یازدهم توضیح داد: در کنار تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار سلامت انسان و محیط هم دارای اهمیت است. ولی نباید به روشهای ۵۰ سال و ۱۰۰ سال پیش برای اعطای مجوزهای کسب و کار و رعایت فاصله مراکز دام تاکید کرد و با این کار جلوی راه اندازی کسب و کارها را گرفت. منبع: مهر |