اثرات زیستی و اقتصادی فناوری ناپلی گارد در تکثیر آبزیان

انتقال یافته تحقیقاتی بررسی اثرات زیستی و اقتصادی فناوری ناپلی گارد در تکثیر آبزیان توسط مرکز تحقیقات آرتمیای کشور با مشارکت شرکت فناور رهپویان سپهر انجام گرفت.

انتقال یافته تحقیقاتی بررسی اثرات زیستی و اقتصادی فناوری ناپلی گارد در تکثیر آبزیان توسط مرکز تحقیقات آرتمیای کشور با مشارکت شرکت فناور رهپویان سپهر انجام گرفت.

شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳  ۰ نظر   ۱۳۶ بازدید
اثرات زیستی و اقتصادی فناوری ناپلی گارد در تکثیر آبزیان

انتقال یافته تحقیقاتی بررسی اثرات زیستی و اقتصادی فناوری ناپلی گارد در تکثیر آبزیان توسط مرکز تحقیقات آرتمیای کشور با مشارکت شرکت فناور رهپویان سپهر انجام گرفت.

در راستای انتقال دانش فنی و باهدف انتقال دستاوردهای تحقیقاتی مرکز با عنوان "بررسی اثرات زیستی و اقتصادی فناوری ناپلی گارد در تکثیر آبزیان" به‌صورت حضوری و مجازی در محل شهرک فناوری الکترونیک و صنایع غذایی ارومیه برگزار شد.

در این رویداد نتایج تأثیر استفاده از ناپلی آرتمیا در لارو آبزیان با تأکید بر ماهیان زینتی، روش‌های استفاده از ناپلی آرتمیا و فرآوری آن، روش‌های کاربردی استفاده از ناپلی گارد توسط نکوئی فرد، رئیس و عضو هیئت‌علمی مرکز، ارزش غذایی ناپلی آرتمیا توسط صید گر، عضو هیئت‌علمی مرکز و محاسبه نیاز روزانه لارو ماهی به ناپلی گارد توسط عباسپور پژوهشگر این مرکز برای کارشناسان معین و بهره برداران عرصه صنعت آبزی پروری، مدیران مزارع پیشرو سردآبی و کارشناسان شیلات انتقال یافت.

منبع: روابط‌عمومی مرکز تحقیقات آرتمیای کشور_ ارومیه

دیدگاه خود را بیان کنید