همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
رئیس سندیکای صنایع کنسرو گفت: با همراهی معاونت بازرگانی وزارت جهاد، ۱۰ هزارتن ماهی تن ثبت سفارش شد، اما به سبب اتمام فصل صید داخل این میزان جوابگو نیست. |
---|
مسعود بختیاری، گفت: تامین ماهی تن مهمترین ماده اولیه صنعت کنسرو است که با اتمام فصل صید داخل، کمبود آن باید از طریق واردات تامین شود. به گفته او، با همراهی معاونت بازرگانی وزارت جهاد، تا حدودی ثبت سفارش تن ماهی حل کردند، البته این میزان پاسخگو نیست که انتظار میرود میزان واردات افزایش یابد تا گره از مشکلات صنعت باز شود. بختیاری از ثبات قیمت ماهی تن در بازار خبر داد و گفت: قیمت کنونی هر قوطی کنسرو ۸۷ هزار و ۵۰۰ است که در صورت واردات مناسب تون ماهی، برنامهای برای تغییر قیمت نداریم. رئیس سندیکای صنایع کنسرو با بیان اینکه واردات سالانه ۵۰ تا ۶۰ هزارتن ماهی تن امری ضروری است، افزود: با همراهی وزارت جهاد، ۱۰ هزارتن از مازاد ثبت سفارش ماهی تن سال گذشته را باز کردند، اما این میزان پاسخگو نیست. او ادامه داد: بنابر آمار در برخی سال ها بیش از ۵۴ هزارتن ماهی تن وارد شد، از این رو محدودیتی در واردات تا زمان صید داخل نباید داشته باشیم. بختیاری با بیان اینکه صنایع کنسرو با نیمی از ظرفیت خود فعالیت میکنند، افزود: برآوردها حاکی از آن است که تا پایان سال حداقل ۳۰۰ میلیون قوطی کنسرو تولید می شود. رئیس سندیکای صنعت کنسرو با بیان اینکه هیچ ماده نگهدارندهای در کنسرو ماهی استفاده نمیشود، گفت: با بهره گیری از ۲ تکنیک بسته بندی در ظروف غیر قابل نفوذ و اعمال فرآیند حرارتی، ماندگاری کنسرو را تا ۲ سال افزایش می دهیم که براین اساس نیازی به افزودنی نداریم، براین اساس تمامی محصولات کنسرو که فرآیند حرارتی استریلیزاسیون اعمال شود، نیازی به افزودن ماده نگهدارنده نیست. منبع: باشگاه خبرنگاران جوان |
همکاران و علاقه مندان محترم شیلاتی میتوانند اخبار و گزارشات ویرایش و تنظیم شده و همچنین تصاویر یا ویدئوهای مرتبط با صنعت شیلات همراه با توضیحات آنها را ارسال فرمایند تا بنام خودشان در صفحه اخبار شیلاتی همکاران درج گردد. ارسال اخبار و گزارشات شیلاتی -------------- ارسال تصویر یا ویدئو شیلاتی |