هشدار بهداشتی دامپزشکی مشهد در مورد خرید و نگهداری گوشت ماهی

شبکه دامپزشکی مشهد، در مورد خرید و نگهداری گوشت ماهی، هشدار داد.

شبکه دامپزشکی مشهد، در مورد خرید و نگهداری گوشت ماهی، هشدار داد.

دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۳  ۰ نظر   ۸۶ بازدید
هشدار بهداشتی دامپزشکی مشهد در مورد خرید و نگهداری گوشت ماهی

شبکه دامپزشکی مشهد، در مورد خرید و نگهداری گوشت ماهی، هشدار داد.

دکتر محمد سیاح رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، گفت: با توجه به استقبال شهروندان از خرید ماهی تازه و منجمد و به منظور ایجاد اطمینان از سلامت آبزیان عرضه شده در فروشگاه ها و تغذیه سالم تر، در خصوص خرید و نگهداری ماهی، توصیه های بهداشتی دامپزشکی بشرح ذیل را ارائه می گردد:

1-ماهی را از فروشگاه های معتبر خریداری نمایید.

2- ماهی تازه حالت لغزنده و غیر جسبنده دارد و در اثر فشار با انگشت ، سریع به حالت اولیه بر می گردد.

3- آبشش ماهی تازه ، تمیز ، روشن ، درخشان و بدون مایع چسبنده است. ماهی مانده ، آبشش خشک و رنگ خاکستری تیره دارد.

4-درخشنده و برجسته بودن چشم ماهی مهم است، در غیراین صورت ماهی کهنه است.

5-فلس ماهی براق ، محکم و چسبیده به بدن ماهی است ولی وقتی ماهی مانده است فلس براقیت خود را از دست داده و به راحتی از پوست جدا می شود.

6-ماهی تازه را حداکثر تا 2 روز می توان در یخچال و 2 ماه در فریزر نگهداری نمود.

7-ماهی یخ زده را به محض باز شدن یخ باید استفاده کرد.

8-ماهی می بایست ابتدا پاک و شسته شود و سپس فریز گردد.

منبع: روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد

همکاران و علاقه مندان محترم شیلاتی میتوانند اخبار و گزارشات ویرایش و تنظیم شده و همچنین تصاویر یا ویدئوهای مرتبط با صنعت شیلات همراه با توضیحات آنها را ارسال فرمایند تا بنام خودشان در صفحه اخبار شیلاتی همکاران درج گردد.

ارسال اخبار و گزارشات شیلاتی -------------- ارسال تصویر یا ویدئو شیلاتی

دیدگاه خود را بیان کنید