همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
شبکه دامپزشکی مشهد، در مورد خرید و نگهداری گوشت ماهی، هشدار داد. |
---|
دکتر محمد سیاح رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، گفت: با توجه به استقبال شهروندان از خرید ماهی تازه و منجمد و به منظور ایجاد اطمینان از سلامت آبزیان عرضه شده در فروشگاه ها و تغذیه سالم تر، در خصوص خرید و نگهداری ماهی، توصیه های بهداشتی دامپزشکی بشرح ذیل را ارائه می گردد: 1-ماهی را از فروشگاه های معتبر خریداری نمایید. 2- ماهی تازه حالت لغزنده و غیر جسبنده دارد و در اثر فشار با انگشت ، سریع به حالت اولیه بر می گردد. 3- آبشش ماهی تازه ، تمیز ، روشن ، درخشان و بدون مایع چسبنده است. ماهی مانده ، آبشش خشک و رنگ خاکستری تیره دارد. 4-درخشنده و برجسته بودن چشم ماهی مهم است، در غیراین صورت ماهی کهنه است. 5-فلس ماهی براق ، محکم و چسبیده به بدن ماهی است ولی وقتی ماهی مانده است فلس براقیت خود را از دست داده و به راحتی از پوست جدا می شود. 6-ماهی تازه را حداکثر تا 2 روز می توان در یخچال و 2 ماه در فریزر نگهداری نمود. 7-ماهی یخ زده را به محض باز شدن یخ باید استفاده کرد. 8-ماهی می بایست ابتدا پاک و شسته شود و سپس فریز گردد. منبع: روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد |
همکاران و علاقه مندان محترم شیلاتی میتوانند اخبار و گزارشات ویرایش و تنظیم شده و همچنین تصاویر یا ویدئوهای مرتبط با صنعت شیلات همراه با توضیحات آنها را ارسال فرمایند تا بنام خودشان در صفحه اخبار شیلاتی همکاران درج گردد. ارسال اخبار و گزارشات شیلاتی -------------- ارسال تصویر یا ویدئو شیلاتی |