همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
آذربایجان شرقی
صید میگو از ۱۳ مرداد آغاز میشود
معاون پژوهش پژوهشکده میگوی کشور گفت: پس از دو پایش خلیج فارس در ماه تیر، پیشنهاد این پژوهشکده کشوری به کمیته مدیریت صید شیلات برای آغاز فصل صید میگو در خلیج فارس، ۱۳ مرداد بود که مصوب شد.
۴ / ۵ / ۱۴۰۳
معرفی یک کتاب کاربردی؛ تاریخچه و ساختار برنامه ریزی آبزی پروری در سازمان فائو/ FAO
بالاترین ساختار تصمیم گیری در سازمان فائو " کمیته ماهیگیری " می باشد و هرسال در مقر سازمان خواروبار و کشاورزی سازمان مللمتحد در شهر "رُم ایتالیا" با حضور نمایندگان کشورها برگزار می شود.
۴ / ۵ / ۱۴۰۳
تولید نسل جدید مکملهای معدنی «روی» برای انواع دام ، طیور و آبزیان
یک شرکت دانشبنیان ایرانی برای نخستین بار در کشور موفق به بومیسازی نسل سوم مکملهای معدنی «روی» شده که در گونه های مختلف دامهای سنگین، سبک، طیور، آبزیان و حیوانات خانگی کاربرد دارد و باعث تقویت سیستم ایمنی و بهبود عملکرد سیستم تولیدمثل انواع دام و طیور می شود.
۳ / ۵ / ۱۴۰۳
حضور هيات وزارت جهاد كشاورزي كشورمان در مراسم آغاز به كار طرح توسعه بخش شيلات و آبزي پروري وزارت كشاورزي لبنان
در اين مراسم عباس الحاج حسن وزير كشاورزي، يوسف الخليل وزير دارايي و جاني قرام وزير ارتباطات، فريد البستاني نمايندگان مجلس، فادي علامه و ايوب حميد و عليرضا پيمان پاك قائم مقام وزير جهاد كشاورزي، سيدحسين حسيني معاون وزير جهاد كشاورزي و رئيس سازمان شيلات ايران، مجتبي اماني سفير جمهوري اسلامي ايران در لبنان، رضازاده رايزن بازرگاني ايران در لبنان، اسماعيلي رايزن اقتصادي سفارت ايران در لبنان تعدادي از سفراء ساير كشورها و مقامات بين المللي سازمان ها و شخصيت هاي اقتصادي حضور داشتند.
۲ / ۵ / ۱۴۰۳
برنامهریزی برای تولید ۲۰۰هزار تن ماهی گرمآبی
مدیرعامل اتحادیه شرکت های تعاونی تکثیر و پرورش ماهیان گرم آبی کشور با اشاره به برنامهریزی برای تولید ۲۰۰هزار تن ماهی گرمآبی، گفت: گرمای تابستانی وضعیت ماهیان گرم آبی را از ۱۵ تیر تا ۱۵ شهریور متاثر کرده است و روند تولید این ماهیان را کاهش میدهد.
۲ / ۵ / ۱۴۰۳
دردسرهای تولیدکنندگان آبزیان با افزایش دما
الویری گفت:افزایش دما، گاز آمونیاک در سطوح پایین آب ایجاد کرده که باید از استخرهای تولید ماهی خارج شود. این امر هزینههای قابلتوجهی را بر تولیدکنندگان تحمیل وقیمت تمام شده را افزایش میدهد.
۲ / ۵ / ۱۴۰۳
پیام اختتامیه بیست و سومین نمایشگاه دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته
خداوند بزرگ را شاکریم که شرکت نمایشگاهی میلاد مبتکر شرق در پی تلاشهای هدفمند و تجارب گرانبهای چندین ساله خود افتخار داشت تا به عنوان یکی از مجریان نمایشگاههای داخلی و بین المللی در کلاس جهانی پس از برگزاری بیست و دو دوره پرفراز و نشیب از نمایشگاههای بین المللی دام، طیور ، آبزیان و صنایع وابسته در سال جهش تولید با مشارکت مردم بیست و سومین نمایشگاه دام، طیور و صنایع وابسته را از تاریخ ۳۰ تیر لغایت ۲ مرداد ماه ١٤٠٣ در محل دائمی نمایشگاه.های بین المللی تهران برگزار کند که البته این دوره با رشد افتخار آمیزی در میزان مشارکتهای داخلی و خارجی نسبت به سال های گذشته روبهرو بوده به نحوی که در این نمایشگاه شاهد حضور بیش از ۳۵۰ شرکت و تولید کننده داخلی و خارجی از ١٤ کشور اروپایی آمریکایی و آسیایی بوده ایم.
۲ / ۵ / ۱۴۰۳
بررسي تيپ الگوي شناورهاي صيادي در سازمان شيلات ايران
در كميته مديريت صيد سازمان شيلات، تيپ الگويي شناورهاي صيادي در راستاي مديريت تلاش صيد و ارتقاء ايمني جامعه صيادي مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
۱ / ۵ / ۱۴۰۳
پيش بيني توليد يك ميليون و ۶۸۳ هزار تن انواع آبزيان در سال 1403
مدير كل دفتر برنامه ريزي و بودجه سازمان شيلات ايران، گفت: پيش بيني ميشود طي سال ۱۴۰۳، مجموع توليدات آبزيان كشور از طريق صيد و پرورش به يك ميليون و ۶۸۳ هزار تن برسد.
۱ / ۵ / ۱۴۰۳
هشدار ناپایداریهای محلی در ۱۵ استان
سازمان هواشناسی از ناپایداریهای محلی در ۱۵ استان خبر داد و برای استانهای ساحلی دریای خزر هشدار غرق شدن و پاره شدن تورهای صیادی و قایقها صادر کرد.
۱ / ۵ / ۱۴۰۳
موجودات آبزی در حال خفه شدن هستند
دانشمندان میگویند، آبهای زمین به سرعت در حال از دست دادن اکسیژن هستند و خطر این اتفاق بسیار زیاد است.
۳۱ / ۴ / ۱۴۰۳
تولید ۱۴۰ تن خاویار تا پایان برنامه هفتم
مدیرکل دفتر بازسازی ذخایر آبزیان سازمان شیلات ایران از برنامهریزی برای تولید ۱۴۰ تن خاویار و ۲۰ هزار تن گوشت ماهیان خاویاری در برنامه هفتم توسعه در کشور خبر داد و گفت: سال گذشته حدود ۴.۷ تن خاویار به ارزش ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار به ۳۸ کشور صادر شد.
۳۱ / ۴ / ۱۴۰۳
نیمی از خاویار ایران به صورت چمدانی صادر میشود
مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان با بیان اینکه خاویار ایرانی به ۳۸ کشور دنیا صادر می شود، گفت: در سال قبل ۴.۵ تن از مسیر گمرک و به همین اندازی نیز به صورت چمدانی از کشور صادر شده است.
۳۱ / ۴ / ۱۴۰۳
زنان پس از ۳۰ سال در دولت شهید جمهور توانستند برای اولین بار مجوز صیادی را دریافت کنند
انسیه خزعلی در توییتر شخصی خود نوشت: امروز در جزیره هنگام و در جمع صیادان زن پرتلاش و زحمتکش این منطقه بودم.
۳۱ / ۴ / ۱۴۰۳
استخوان لای زخم تولیدکنندگان تجهیزات دام ، طیور و آبزیان
صنعت دام و طیور و آبزیان بهواسطه اهمیت اساسی که در حوزه امنیت غذایی جامعه دارند، نیازمند نگاههایی بیطرفانه و توسعهای است که چالشهای این حوزه را با جدیت و دقت زیادی دنبال کند، اما گاهی برخی از این نگاهها در حوزه اقتصادی باعث ایجاد موانعی برای تولیدکنندگان و فعالان این عرصه نیز شده است. از سوی دیگر عدم واردات و چالشهای پیش روی واردات لوازم اساسی این صنعت ازجمله ماشینآلات باعث عقب ماندن از علم روز دنیا برای تولید داخل و بهروز کردن تجهیزات لازم در این حوزه شده است که ضرورت دارد دولت باید با نگاهی توسعه محور به این حوزه، اقدامات لازم برای پیوند دادن صنعت دام و طیور به جریان روز جهانی را در دستور کار خود قرار دهد. در این راستا رئیس هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان ماشینآلات صنعت دام و طیور با گلایه از بخشنامههای خلقالساعه گفت: یکی از معضلات صنف تولیدکنندگان تجهیزات سختافزاری تغییر یک شبه قوانین و بخشنامهها است. این چالش سبب شده تا بخشی از محصولات اجازه ترخیص از گمرکات را پیدا نکند و تاخیر در ترخیص ممکن است بخشی از کالاها را فاسد یا متروکه کند که حل این معضل بخش زیادی از مشکلات تولید را حل و فصل میکند. به گفته اسکندر اسکندری ۹۹ درصد تجهیزات طیور و ۷۰ درصد ماشین آلات دام در داخل تولید میشوند که برای بهبود این آمار باید دولت حمایتهای مطلوبی از تولیدکنندگان داشته باشد. وی تاکید کرد: تضعیف شرکتهای تولیدکننده کشور با کوتاهی در رفع مشکلات موجود در مسیر تولید، خیانت به امنیت غدایی کشور است. برای پیگیری وضعیت تجهیزات دام و طیور اسکندر اسکندری رئیس هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان ماشینآلات صنعت دام و طیور پاسخگوی سوالات ما بوده است.
۳۰ / ۴ / ۱۴۰۳