پایگاه اینترنتی ایران آکوا

اخبار,شیلات,آبزیان,آذربایجان شرقی,اخبار آذربایجان شرقی

اخبار شیلاتی آذربایجان شرقی

آذربایجان شرقی

شیلات محوری اساسی برای تامین امنیت غذایی و تکمیل سبد پروتئینی خانوارها

مدیرکل شیلات هرمزگان از برگزاری دومین جلسه شورای راهبردی شیلات استان هرمزگان با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مدیرکل دامپزشکی هرمزگان، معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان، نماینده سازمان نظام دامپزشکی استان، نماینده سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان و جمعی از مسئولین خبر داد.


۱۲ / ۴ / ۱۴۰۳

دانشگاه باید شبکه‌های تولیدی آموزشی ایجاد کند

رئیس دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه باید نسبت به ایجاد شبکه‌های تولیدی آموزشی در حوزه‌های مختلف مثل آبزی‌پروری اقدام جدی کند تا آموزش واقعی کار برای دانشجوها را به دنبال داشته باشد.


۱۱ / ۴ / ۱۴۰۳

چرایی نقش اقتصاد دریایی هند در تعامل با ایران

سهم اقتصاد دریایی هند در یک برآورد محافظه کارانه حدود ۴ درصد از تولید ناخالص داخلی برآورد شده است. در این کشور می‌توان ۵ حوزه اولویت‌دار حمل و نقل دریایی و بنادر، کشتی سازی و صنایع فراساحل، شیلات، آبزی پروری و فرآوری آبزیان، گردشگری ساحلی و دریایی، انرژی‌های تجدیدپذیر، زیست فناوری دریایی در زمینه اقتصاد دریا را ذکر کرد.


۱۰ / ۴ / ۱۴۰۳

آبزیان و تضمین امنیت غذایی ملت ایران

با ترسیم «نقشه راه تضمین امنیت غذایی کشور» در وزارت جهاد کشاورزی با توجه به وجود فرصت‌های بی‌نظیر توسعه شیلات و آبزی‌پروری در سواحل گسترده دریایی در شمال و جنوب و حجم فراوان آب‌های داخلی، تأمین بخش مهمی از غذای مردم از این محصولات مورد توجه بسیار جدی قرار گرفته است.


۱۰ / ۴ / ۱۴۰۳

راهکار مالت برای حفظ هویت ملی ماهیگیری

مالت در راستای حفظ تعادل و سلامت دریاها به تشکیل تیمی از متخصصان و ناظران علمی برای گردآوری داده‌های مستقیم از محل‌های ماهی‌گیری در کنار ماهی‌گیرانی پرداخته است که آینده اکوسیستم دریایی مالت را شکل می‌دهند. صنعت ماهیگیری عمیقا با هویت مالت گره خورده است.


۸ / ۴ / ۱۴۰۳

دولت چهاردهم کدام مسیر حرکت تحقیقات جوانان نخبه را پشتیبانی می‌کند؟

مشاور مهندسی آبزیان دانشگاه علم و صنعت گفت: بایستی به نکاتی که در قوانین کشور در خصوص فعالیت دانش بنیان‌ها ذکر شده است به طور دقیق عمل شود؛ چرا که شرکت‌های دانش بنیان به این قانون تکیه زده و به پشتیبانی قانون از فعالیت‌شان دل بسته‌اند.


۶ / ۴ / ۱۴۰۳

افزايش توليد 224 هزار تني آبزيان در سال جهش توليد با مشاركت مردم

در سال جهش توليد با مشاركت مردم، برنامه ريزي براي افزايش توليد 224 هزار تني به مفهوم واقعي آن، با توليد آبزيان در حوزه هاي استفاده از چاه هاي كشاورزي، نانو حباب و توليد ميگو در شهرك هاي كشاورزي اتفاق افتاده و شاهد رشد بالاي 8 درصدي در اين حوزه خواهيم بود.


۶ / ۴ / ۱۴۰۳

ايجاد نهضت جهادي در حوزه شيلات و آبزي پروری

در راستاي دستيابي به جهش توليد و تحقق منويات مقام معظم رهبري، ايجاد نهضت جهادي در حوزه شيلات و آبزي پروري ضروري است.


۴ / ۴ / ۱۴۰۳

برنامه ریزی برای واردات ۳ هزارتن تیلاپیا

مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی گفت: براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته قرار است ۳ هزارتن تیلاپیا معادل هزارتن فیله وارد شود


۳ / ۴ / ۱۴۰۳

لایحه اصلاح ۲ قانون محیط زیستی در دولت سیزدهم

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در دولت سیزدهم، قانون حفاظت و بهسازی و قانون شکار و صید، قرار شد پس از ۵۰ سال با توجه به شرایط، تغییر کند که لایحه آنها در دولت آماده شد و به مجلس رفت.


۲ / ۴ / ۱۴۰۳

صنعت شیلات در ارس ظرفیتی بی نظیر برای سرمایه گذاری

معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد ارس از حمایت این منطقه از فعالیت های صنعت شیلات خبر داد.


۲ / ۴ / ۱۴۰۳

رونق صنعت آبزی‌پروری استان بوشهر در دولت سیزدهم

مدیرکل شیلات استان بوشهر گفت: صنعت آبزی پروری از اوایل دهه هفتاد در این استان آغاز شد که با حمایت‌های دولت سیزدهم شاهد رونق مضاعف این صنعت هستیم.


۲ / ۴ / ۱۴۰۳

آبزی‌پروری یا صید ماهی؛ کدام‌یک غذای بیشتری تولید می‌کند؟

آبزی‌پروری در تولید آبزیان از ماهیگیری وحشی پیشی گرفته و نقطه عطف مهمی در امنیت غذای جهانی است.


۱ / ۴ / ۱۴۰۳

کاهش سرانه مصرف آبزیان در کشور

توسعه آبزی‌‌‌پروری یکی از مهم‌ترین زیربخش‌‌‌های اقتصادی در تامین امنیت غذایی، تجارت، اشتغال‌زایی، کارآفرینی و محرومیت‌‌‌زدایی در کشور و در عین حال راهکاری کلیدی برای رونق «اقتصاد دریامحور» است که اخیرا بر اهمیت این مبحث بسیار تاکید می‌شود. درواقع یکی از بازیگران و نقش‌‌‌آفرینان اصلی توسعه دریامحور، بحث صنعت شیلات است. این موارد در حالی بیان می‌شود که مجموع تولیدات صید و آبزی پروری کشورهای ذی‌نفع در این حوزه در سال ۲۰۲۰ به رکورد بی‌‌‌سابقه ۲۱۴ میلیون تنی رسید که شامل ۱۷۸ میلیون تن آبزیان و ۳۶ میلیون تن جلبک بود که نسبت به رکورد قبلی سال ۲۰۱۸ (۲۱۳ میلیون تن) رشد اندکی (۳ درصد) داشت. رشد محدود عمدتا ناشی از کاهش ۴.۴ درصدی ماهیگیری به دلیل کاهش صید گونه‌‌‌های دریایی، به‌‌‌ویژه آنچووی، کاهش صید در چین و تاثیرات همه‌گیری کووید-۱۹ در سال ۲۰۲۰ است. این کاهش صید با رشد آبزی‌پروری -البته با نرخ سالانه کمتر در دو سال گذشته- جبران شد.


۳۰ / ۳ / ۱۴۰۳

امضای تفاهم‌نامه واگذاری بخشی از امور تصدی‌گری مربوط به زنجیره ارزش تولیدات آبزی به اتحادیه‌های آبزی پروری

سازمان شیلات ایران در قالب تفاهم‌نامه‌ای بخشی از امور تصدی‌گری مربوط به زنجیره ارزش تولیدات صنعتی، فرآوری و عرضه آبزیان را به اتحادیه تولید و تجارت آبزیان واگذار کرد.


۳۰ / ۳ / ۱۴۰۳
تعداد رکورد : 203