همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
خبرگزاري فارس: مديرعامل مجتمع توليد غذاي ماهيان سردابي و گرمابي چهارمحال و بختياري گفت: اين استان با توليد سالانه 30 هزار تن غذاي آبزيان بزرگترين توليد كننده غذاي ماهي در كشور است.
جهانبخش يداللهي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهركرد اظهار داشت: باتوليد اين ميزان خوراك آبزيان در اين استان سالانه از خروج 45 ميليون دلار ارز از كشور جلوگيري ميشود.
وي ميزان توليد غذاي ماهي در كشور را 80 هزار تن عنوان كرد و گفت: چهارمحال و بختياري با توليد 30 هزار تن غذاي ماهي در سال رتبه نخست و استان تهران با توليد 20 هزار تن در سال در رتبه دوم قرار دارد.
يداللهي افزود: سال گذشته 13 هزار تن از مجموع محصولات توليدي اين مجتمع به خارج از كشور صادر و مابقي آن در سطح مزارع پرورش ماهي فعال در كشور مصرف شده است.
مديرعامل مجتمع توليد غذاي ماهيان سردابي و گرمابي چهارمحال و بختياري خاطرنشان كرد: از آنجا كه سهم عمدهاي از هزينههاي پرورش ماهي( ماهيان گرمآبي) مربوط به تأمين غذاست، لذا توجه به مسائل تغذيهاي و همچنين ارتباط تغذيه با ساير عوامل از جمله درجه حرارت آب و اندازه ماهي بسيار مهم است.
وي توليد غذاي آبزيان منطبق بر استانداردهاي روز جهان را از مزاياي محصولات توليدي اين مجتمع برشمرد و گفت: باتوجه به اينكه سلامت جامعه در گرو تغذيه سالم است، تهيه غذايي كه منجر به توليد محصولات باحداقل بقاياي دارويي و آنتي بيوتيكي باشد از اهميت بسزايي برخوردار است، برهمين اساس اين اصل مهم در توليد غذاي ماهي در اين استان همواره مدنظر قرار گرفته است.
يداللهي در ادامه از شاخص سلامت و بهداشت بهعنوان عامل توسعه جوامع انساني نام برد و گفت: بايد در جامعه با توليد غذاي سالم و ايمن سازي و استاندارد سازي توليدات غذايي به سوي سالم سازي جامعه قدم برداريم چرا كه علت 30 درصد بيماريهاي شايع در انسانها به نوع و كيفيت تغذيه مربوط ميشود.