همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مديركل شيلات يزد پيشبيني كرد در 6 ماهه دوم سالجاري بيش از يك ميليون قطعه ماهي سردآبي در 200 استخر ذخيره آب كشاورزي و مجتمعهاي پرورش ماهي استان رهاسازي شده و 300 تن برداشت صورت گيرد.
محمدعلي مبيني در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)- منطقه يزد، اظهار داشت: در ابتداي سالجاري 228 هزار قطعه ماهي گرمابي در 11 شهرستان استان رهاسازي شده كه بيشترين ميزان در شهرستانهاي طبس و ابركوه بوده است.
وي ميزان توليد ماهي در استان را سالانه 600 تن اعلام كرد كه بيشترين نوع توليد ماهي در استان، ماهي قزلآلا است كه با توجه به سردآبي بودن در مهرماه رهاسازي شده و در فروردينماه برداشت ميشود.
مبيني تعداد استخر پرورش ماهي، ماهيهاي گرمابي و سردابي را به ترتيب هر كدام 200 استخر اعلام كرد و افزود: اميدواريم با توجه به خشكساليهاي چند سال اخير با مساعدت دولت در خريداري دستگاههاي هوازي در مجتمعهاي پرورش ماهي، توليد را افزايش دهيم.
مديركل شيلات يزد سرانه مصرف ماهي را در استان ساليانه 6 كيلو و 250 گرم اعلام و تصريح كرد: ماهي وارداتي استان از اصفهان، شهركرد و ياسوج وارد ميشود كه بيشتر از نوع قزلآلا است و ماهي شير نيز از جنوب و ماهي سفيد از شمال وارد استان ميشود.
وي همچنين از شروع پرورش ماهي تيلاپيا در استان در شهرستان بافق با مساعدت محيط زيست خبر داد و افزود: امسال 6 هزار قطعه از اين نوع ماهي كه كيفيت غذايي بالايي داشته و مقاوم و گرمآبي است رهاسازي شده است كه اول مهرماه برداشت ميشود كه اميدواريم وزن هر كدام به 400 گرم برسد.
مبيني با بيان اينكه پرورش اين نوع ماهي به اكسيژن كمتري نياز دارد اظهار اميدواري كرد مجوز محيط زيست براي پرورش اين ماهي در ساير شهرستانهاي استان نيز صادر شود.
وي همچنين با اشاره به رهاسازي ماهي خاويار در سال 1387 در استان يزد، گفت: الان وزن هر قطعه به 15 كيلوگرم رسيده است.
مديركل شيلات استان يزد ميزان تكثير ماهيهاي زينتي استان را ساليانه 550 هزار قطعه شامل مولي، گوپي، فلاور، سواتر، آنجل و اسكار عنوان كرد.
وي همچنين به برگزاري دورههاي آموزشي بالا بردن مصرف ماهي با آموزش انواع طبخ ماهي در شيلات يزد اشاره كرد و گفت: همچنين جهت آموزش پرورش دهندگان نيز دورههاي آموزش زمان رهاسازي و ميزان تغذيه برگزار شده است