همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
خبرگزاري فارس: مدير جهاد كشاورزي كوهرنگ گفت: با فعاليت 26 واحد پرورش ماهي سالانه 2 هزار و 850 تن ماهي قزلآلا در اين شهرستان توليد و روانه بازار مصرف ميشود.
مرتضي مرادي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهركرد با اشاره به قابليتها و ظرفيتهاي كشاورزي در اين شهرستان اظهار داشت: باتوجه به تهميدات انديشيده شده به منظور اجراي طرح توسعه باغات در اين شهرستان توليد و كشت سه نوع محصول باغي از جمله گردو، بادام و سيب در اين شهرستان در دستور كار قرار گرفته است.
وي افزود: با اجراي طرح توسعه باغات كشت گردو و بادام در سطح وسيع از سال 85 در اين شهرستان آغاز شده است كه پيشبيني ميشود امسال افزون بر 200 تن گردو در سطح باغات اين شهرستان برداشت شود.
مرادي با بيان اينكه در سال زراعي جاري 17 هزار هكتار از زمينهاي كشاورزي اين شهرستان به زير كشت انواع مختلف محصولات كشاورزي رفته است، گفت: كشت گندم، جو و محصولات علوفهاي از عمدهترين محصولات كشاورزي كوهرنگ است كه بر همين اساس پيشبيني ميشود 60 هزار تن توليدات زراعي در اين شهرستان برداشت شود.
مدير جهاد كشاورزي كوهرنگ از فعاليت 26 واحد شيلات در اين شهرستان خبر داد و گفت: با فعاليت اين تعداد واحد پرورش ماهي سالانه 2 هزار و 850 تن ماهي قزلآلا توليد و روانه بازار مصرف ميشود.
وي ادامه داد: باتوجه به گستردگي شغل دامداري در اين شهرستان به واسطه برخورداري از اقليم مناسب براي پرورش دام با وجود يك ميليون و 200 هزار رأس دام سنتي در اين شهرستان سالانه 8 هزار تن گوشت قرمز توليد و روانه بازار مصرف ميشود.
مرادي فعال بودن 10 واحد مرغداري در اين شهرستان را از ديگر ظرفيتهاي دامداري و كشاورزي اين شهرستان برشمرد و گفت: با فعاليت اين تعداد واحد مرغداري سالانه 150 هزار قطعه مرغ از سوي مرغداران اين شهرستان وارد چرخه مصرف ميشود.
وي طبيعت اين شهرستان را بسيار مناسب براي پرورش زنبور عسل دانست و گفت: اين شهرستان به واسطه برخورداري از طبيعت بكر و دست نخورده بستر مناسبي براي سرمايهگذاري به منظور توسعه واحدهاي پروروش زنبور عسل است، به طوريكه در حال حاضر عسل توليدي اين شهرستان بهعنوان مرغوبترين عسل توليدي در ايران در بازارهاي داخلي و خارجي خريد و فروش ميشود.
مدير جهاد كشاورزي كوهرنگ با اشاره به ظرفيت توليد عسل در اين شهرستان گفت: سالانه 50 هزار تن عسل در اين شهرستان توليد و روانه بازار مصرف ميشود.
وي در ادامه با تأكيد بر اينكه خشكسالي و كمبود آب شرب توليدات محصولات كشاورزي اين شهرستان را با تهديد مواجه كرده است، گفت: مردم اكثر روستاهاي اين شهرستان باوجود تعدد چشمههاي آب شرب و رودخانههاي پرآب در حال حاضر از نبود آب شرب رنج ميبرد كه اين مسئله از سويي ديگر خسارات جبرانناپذير به كشاورزي و زيرمجموعه آن در اين شهرستان وارد كرده است.