همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
جام جم آنلاين: مديرعامل اتحاديه سراسري تکثير، پرورش و صادرت آبزيان اعلام کرد: توليد سالانه محصولات شيلاتي و آبزيان ايران به هفتصد هزار تن رسيده است که تا سه ميليون تن (بيش از 4 برابر) قابل افزايش است.
به گزارش جام جم آنلاين، ارسلان قاسمي در مصاحبه با راديو اقتصاد افزود: صادرات اين بخش هم به بيش از يکصد ميليون دلار رسيده است و حتي کشورهايي که براي تحريم ايران تلاش مي کنند ، محصولات آبزي ايران را با منت خريداري مي کنند.
وي با بيان اينکه طبق برنامه پنجم قرار است توليد محصولات شيلاتي به يک ميليون تن در سال افزايش يابد ، گفت: باور و اعتقاد ما اين است که در اين 5 سال مي توانيم تا سقف 3 ميليون تن هم برسيم ، اگر هزينه تسهيلات بانکي و شبکه توزيع ،ساماندهي شود.
قاسمي اظهار داشت : متاسفانه سيستم سلف خري و دلالي غيرضرروي باعث افزايش قيمت تمام شده محصولات آبزي و ماهي براي مصرف کننده نهايي مي شود و هرکيلوگرم ماهي قزل آلا که با نرخ 3 هزار تومان از توليد کننده خريداري مي شود با عبور از مسير دلالي و واسطه هاي غيراقتصادي تا 5500 تومان هم مي رسد و به راحتي قابل کاهش است.
مديرعامل اتحاديه سراسري تکثير، پرورش و صادرت آبزيان با بيان اينکه دلالي سالم مورد تاييد ماست ، گفت : مصرف سرانه ماهيان و محصولات شيلاتي در ايران را 6.5 کيلوگرم است در حالي که ميانگين جهاني آن به 14 کيلوگرم و در ژاپن و اسپانيا هم تا 100 کيلوگرم مي رسد.
وي با بيان اينکه ماهي ، پروتئين سريع الفساد است ، افزود : وقتي ماهي منجمد مي شود، کيفيت خود را حفظ مي کند و اميدواريم با همکاري مراکز توزيع، فاصله توليد تا مصرف نهايي هم کمتر شود و گوشت ماهي جذاب ، تحويل مشتري شود.
قاسمي بر ضرورت ترويج مصرف ماهي تاکيد کرد و گفت: تنوع غذاهاي توليدي با گوشت سفيد ماهي حداقل تا 350 نوع هم مي رسد اما در ايران اين تنوع تک رقمي و محدود به 3 تا 5 مورد است و بايد هنر پخت غذا با ماهي در کشور بيشتر شود که اميدواريم صدا و سيما هم در اين باره تلاش کند