همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
جام جم آنلاين: با برگزاري جشن پره در گيلان، فصل صيد ماهيان استخواني آغاز شد
مديركل شيلات گيلان روز چهارشنبه در جشن آغاز فصل صيد ماهيان استخواني گيلان گفت: دولت در حال اجراي طرحهاي حمايتي بسيار مناسبي براي حفظ ذخاير و افزايش صيد صيادان است.
حجت سعيدي با اشاره به 48 رشته رودخانه در گيلان اظهار كرد: هيچ يك از رودخانههاي گيلان شرايط لازم را براي تكثير طبيعي ندارند و ما در رودخانهها با مشكل جدي براي تكثير طبيعي روبرو هستيم.
وي با اشاره به رهاسازي 200 ميليون قطعه بچه ماهي استخواني و خاوياري در جهت حفظ و تكثير ذخائر دريا تصريح كرد: به علت مقاومت كمتر گونههاي مصنوعي براي برگشت پذيري به دريا بايد به دنبال تكثير طبيعي باشيم.
سعيدي تاكيد كرد: حفاظت و امنيت درياها متضمن بهره برداري پايدار است و بايد همه در اين امر شيلات را ياري رسانند.
وي با مقايسه صيد در سالهاي مختلف گفت: در حالي كه در سال 1380، 39 هزارتن صيد دريايي بوده اين ميزان در سال 89 به 13 هزار و 500 تن كاهش يافته است.
سعيدي همچنين ميزان استحصال خاويار را در سالهاي 65 ــ 64؛ 25 تن و در سال 89 يك هزار و 50 كيلو ذكر كرد.
مديركل شيلات گيلان سياست شيلات ايران را در شرايط كنوني در زمينه صيد و صيادي تثبيت وضعيت موجود دانست.
معاون صيد و بنادر صيادي گيلان نيز در اين آيين با اشاره به آغاز فصل صيد با تعداد 56 شركت تعاوني پره با چهار هزار و 300 صياد در سال گذشته گفت: پارسال سه هزار و 134 تن ماهيان استخواني در گيلان صيد شد كه حداقل صيد 9 تن و بيشترين ميزان صيد يكصد و 11 تن بوده است.
محمد محبوب حداقل در آمد ماهانه براي صيادان را يكصد و 56 هزار تومان و بيشترين در آمد را 600 هزار تومان ذكر كرد و افزود: درآمد ميانگين صيادان در سال گذشته بين 300 تا 400هزار تومان بود.
وي راهكار مشكلات صيادان را برنامه ريزي براي آينده دانست و ادامه داد: طرح جامع صيد و صيادي درياي خزر جهت برنامه ريزي در راستاي مشكلات صيادان از سوي سازمان شيلات ايران تدوين و در هيات دولت مصوب شده كه در حال پيگيري براي اجرايي شدن اين مصوبه هستيم.
وي از بيمه صيادان به عنوان يكي از دغدغههاي صيادان نام برد و گفت: صيادان نگرانند كه بخش اعظمي از درآمدشان را بايد براي بيمه پرداخت كنند.
وي بيان كرد: اعتبار لازم سه ماهه پاياني سال 89 براي كاهش نرخ بيمه از 27 به 10 درصد از محل درآمد هدفمند كردن يارانهها تامين و در حال انجام است.
به گزارش ايرنا، همه ساله صيد ماهيان استخواني در شمال كشور از 20 مهرماه آغاز شده و تا 15 فروردين ماه سال بعد ادامه مييابد