همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
خبرگزاری فارس: رئیس شیلات ایران تاکید کرد: کشورهای حاشیه دریای خزر به حفظ ماهیان خاویاری کمک کنند
غلامرضا رازقی امروز در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در بجنورد اظهار داشت: برای ماهیان خاویاری که اکنون تمام کشورهای حوزه دریای خزر برداشت میکنند در حال برنامهریزی بوده که اگر همه کشورها به اتفاق موافق باشند که ایران هم یکی از کشورهایی است که بنای خود را بر ممنوعیت صید ماهیان خاویاری در دریای خزر گذاشته است.
وی گفت: به موازات این حرکت، حفظ و غنیسازی ذخایر با کارهای حفاظتی و رهاسازی انجام که این فرصتی برای شیلات جمهوری اسلامی بوده که بر روی کارهای پرورشی کار کند.
رازقی با بیان اینکه اکنون کارهای پرورشی و استقبال خوبی برای ماهیان خاویاری انجام میشود، افزود: هم در ساحل و هم در دریا به صورت پرورشی ماهیان خاویاری انجام و اخیراً در مازندران 6 قفس برای پرورش ماهیان خاویاری نصب کردیم.
وی تصریح کرد: بر همین اساس در صورت ایران موافق و خودش هم استقبال میکند که همه کشورها اتفاق نظر داشته باشند و این طور نباشد که جمهوری اسلامی از این ماهیان خاویاری برداشت نکنند اما کشورهای دیگر برداشت کنند
رئیس شیلات ایران اظهار داشت: سیاست ایران این است که ماهیان خاویاری برداشتی صورت نگیرد و باید کشورهای حاشیه دریای خزر به این موضوع کمک کنند.
* 40 تن ماهی خاویاری از دریای خزر برداشت میشود
وی با اشاره به اینکه اکنون میزان برداشت ماهیان خاویاری پایین است، گفت: شاید حدود 40 تن ماهی خاویاری از دریای خزر برداشت شده که خاویارش حدود 4 تن است.
رازقی با بیان اینکه ماهیان خاویاری در دریای خزر به خاطر برداشتها از گذشته آسیب دیده است، افزود: باید با برنامه ریزی این آسیبها جبران شود و راه جبران آن هم این است که همه کشورها ممنوعیت صید را اعلام کنند.
وی اظهار داشت: بر همین اساس همه کشورهای حاشیه دریای خزر باید در جهت غنی سازی، حفاظت و رهاسازی ماهیان و ... مشارکت کنند
رئیس شیلات ایران در بخش دیگری با اشاره به اینکه برنامه ریزیهای مطالعاتی برای پرورش میگو در سایر استانها در حال برنامه ریزی است.
وی تصریح کرد: بر اساس این مطالعات استانهای فاقد دریا که امکان پرورش میگو را داشته باشند، شناسایی و مشخص خواهد شد.
وی ظرفیت تولید میگو در کشور را هم اکنون 6 هزار و 200 تن در سال عنوان کرد و گفت: بر اساس برنامه این میزان باید به 8 برابر افزایش یابد.
رازقی اظهار داشت: با ایجاد این شرایط در سایر استانها جهت پرورش میگو برنامه افق پنج ساله در این بخش قابل تحقق است.
رئیس شیلات ایران پیشبینی کرد؛ امسال میزان تولید میگو نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش یابد