همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
همدان-مدير كل دفتر توسعه منابع آبزي و ماهيان آب شيرين شيلات كشور گفت: همدان باتوجه به بهره گيري از كارشناسان صاحبنظر در توليد ماهيان سردآبي از استان هاي پيشرو كشور است
به گزارش ايرنا 'مرتضي افراسيابي' روز شنبه در نشست پنجمين كميته تخصصي ماهيان سردآبي كشور و توسعه مكانيزاسيون در همدان افزود: اين استان با توليد سالانه حدود دو هزار و 510 تن ماهي سردآبي جايگاه مطلوبي در كشور دارد.
وي اظهار داشت: حضور كارشناسان و صاحبنظران در بخش شيلات همدان موجب تعيين چشم انداز روشن براي توسعه آبزي پروري اين استان شده است.
مدير كل دفتر توسعه منابع آبزي و ماهيان آب شيرين شيلات كشور اضافه كرد: براي توسعه آبزي پروري در كشور و به تبع آن در استان همدان محدوديتي براي بهره مندي واحدها از مكانيزاسيون و حمايت هاي دولتي وجود ندارد.
افراسيابي با اشاره به بهره وري اندك در بخش هاي مختلف از جمله شيلات گفت: با بهره گيري از دانش و تخصص روز و همچنين ادوات و تجهيزات آبزي پروري مي توان ميزان بهره وري از منابع آبي را تا چندين برابر افزايش داد و توليد بيشتري را وارد بازار كرد.
وي همچنين با بيان اينكه بازار مصرف ماهي در برخي از فصول با ركود روبه رو است افزود:براي تثبيت بازار پرورش آبزيان بايد تدابيري انديشيده شود كه فعالان اين بخش خسارت نبينند.
مدير شيلات استان همدان نيز از توليد سه هزار و 747 تن ماهيان گرم آبي و سرد آبي در سال 89 در استان خبر داد و افزود: دراين مدت دو هزار و 510 تن آبي سردآبي در استان توليد شد.
'علي دولو' افزود:پارسال 762 مزرعه پرورش ماهي در استان فعال بوده كه اين تعداد امسال به 815 مزرعه فعال رسيده كه پيش بيني مي شود ميزان توليد آبزيان استان امسال به چهار هزار و 100 تن برسد.
وي با بيان اينكه همچنين 80 ميليون قطعه تخم چشم زده ماهي و 20 ميليون بچه ماهي قزل آلا سالانه در استان توليد مي شود افزود: 22 مركز پرورش ماهيان زينتي در اين استان فعال است كه سالانه يك ميليون و 800 هزار قطعه توليد مي شود.
وي همچنين عامل اصلي دستيابي به توليد پايدار را ،رونق بازار مصرف عنوان كرد و گفت: در اين رابطه برگزاري دوره هاي آموزشي طبخ ماهي از اولويت ها است