همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مديركل بازرسي استان گيلان گفت: با تغيير پنج مدير ظرف 42 ماه و عمر مديريتي هشت و نيم ماهه نميتوان انتظار برنامهريزي و توسعه در شيلات كشور داشت.
خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سيد حميد حسيني در جمع مديران و مسئولان شيلات استان گيلان در بندر انزلي تصريح كرد: سازمان شيلات به شاخصهاي پيشبيني شده در برنامه توسعه چهارم در زمينه افزايش صادرات، بالابردن مصرف سرانه آبزيان و افزايش پرورش آبزيان دست يافته است و بايد طوري برنامهريزي شود كه در برنامه پنجم به اهداف مورد نظر برسد.
وي ادامه داد: يك دستگاه اجرايي زماني ميتوان گفت مديريت موفق دارد كه ذيحساب، حراست، بازرسي و مسئول پاسخگويي به شكايات آن دقيق، صحيح و خوب عمل كند.
مدير كل بازرسي استان گيلان با اشاره به وظايف قانوني سازمان بازرسي، به نقش نظارت و كنترل در كارآمدي مديريت و دستگاههاي اجرايي اشاره كرد و افزود: اصل نظارتپذيري يك اصل مهم است و بايد فرهنگ نظارتپذيري را در خود ايجاد و در روابط اجتماعي، خود را ملزم و مكلف به اين اصل بدانيم.
حسيني در ادامه به اندازهگيري شاخصهاي سلامت اداري و تهيه گزارش در سطح ملي و منطقهاي اشاره و اظهار كرد: در گيلان هم اندازهگيري شاخصهاي سلامت اداري دستگاههاي اجرايي شروع شده است و اميدواريم مديران، كارنامه خوبي داشته باشند.
وي توسعه و عمران و آباداني شهرها و روستاها، اشتغالزايي به خصوص در سطح روستاها و ايجاد درآمد و جلوگيري از پديده مهاجرت را از ديگر مزاياي توسعه آبزيپروري در استان گيلان اعلام كرد و از مديران و مسئولان شيلات گيلان خواست به اين موضوع توجه بيشتري داشته باشند.
مدير كل بازرسي استان گيلان خاطرنشان كرد: انتظار از مديران شيلات گيلان اين است كه با توجه به فرصتهاي موجود در استان از جمله وجود منابع آبي و اراضي مستعد، نيروي انساني تحصيلكرده، امكانات مناسب و مراكز تكثير و بازسازي ذخاير، مراكز آموزش عالي و تحقيقاتي، وجود سرمايهگذاران در بخش غيردولتي، وجود بازار مناسب و ظرفيت صادرات، در بهرهبرداري از فرآوردههاي شيلات شاهد تحول باشيم