همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
راهبردهای توسعه پرورش ماهیان سردآبی در شهرکرد بررسی میشود
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی چهارمحال و بختیاری از برگزاری دومین همایش ملی توسعه و پرورش ماهیان سردآبی در اردیبهشت ماه 92 در شهرکرد خبر داد
رئیسیان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد اظهار داشت: استان چهارمحال و بختیاری یکی از استانهای پیشرو در صنعت تولید پرورش ماهیان سردآبی است.
وی یافتن راهکارهای عملی توسعه شیلات بهویژه پرورش ماهیان سردآبی را از اهداف برگزاری این همایش برشمرد و گفت: جمع آوری آخرین مطالب علمی درباره بهرهوری بیشتر از این صنعت، جلب سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال با توجه به پتانسیل بالای این بخش و تولید گوشت ماهی سالم برای مصرف کنندگان از دیگر اهداف برگزاری این همایش است.
رئیسیان خاطرنشان کرد: رشد روز افزون جمعیت موجب میشود تا کارشناسان مسائل غذا و تغذیه همواره در جستجوی یافتن منابع جدید و تازهای از مواد غذایی باشند.
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در حدود 2.15 درصد از پروتئین مصرفی مردم دنیا را آبزیان و فرآوردههای حاصل از آنها تشکیل میدهند گفت: امروزه که میزان صید جهانی آبزیان از مرز یکصد میلیون تن گذشته است، مصرف فرآوردههای شیلاتی به دلیل تنوع در عمل آوری، طعم و مزه و بسته بندیهای مناسب و متعدد رو به فزونی رفته است.
وی با بیان اینکه تحقیقات چندانی در ارتباط با محصولات شیلاتی در ایران صورت نپذیرفته و یا در بخشهای اجرایی مورد کاربرد قرار نگرفته است، افزود: امروزه تقریباً تمامی دانشمندان علوم شیلاتی، پزشکی و مواد غذایی، از اهمیت و ارزش تغذیهای مصرف فرآوردههای دریایی سخن میگویند و هر گروه سعی در ترغیب جامعه به سوی مصرف بیشتر این محصولات دارد.
رئیسیان خاطرنشان کرد: مصرف آبزیان، اثرات مستقیمی بر روی عضله قلب، افزایش جریان خون، کاهش بینظمی ضربان قلب، بهبود شریانها، کاهش اندازه انفارکتوس و کاستن از چندین پروسه شیمیایی و سلولی که کارکرد قلب را به مخاطره میاندازند، دارند