طبخ آبزیان در یزد آموزش داده می شود

چهار‌شنبه ۶ دی ۱۳۹۱  ۰ نظر   ۹۶ بازدید

مدیر شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی استان یزد از برگزاری کلاس های آموزش طبخ آبزیان خبر داد.

مبینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به منظور افزایش سرانه مصرف ماهی در میان مردم یزد و ارائه راه های تغذیه سالم، دوره های آموزشی طبخ آبزیان به همت شیلات استان یزد برگزار شد.

وی افزود: در این دوره از کلاس ها 28 نفر از بانوان روابط عمومی های ادارات و سازمان های دولتی استان با انواع روش های صحیح پخت غذاهای سالم با ماهی آشنا شدند.

مدیر امور شیلات و آبزیان استان با اشاره به ترویج مصرف ماهی در بین مردم استان افزود: زنان به عنوان رکن اصلی در تغذیه خانواده، در ترویج مصرف ماهی و فرهنگ سازی آن تلاش کنند.

مبینی بیان داشت: امیدواریم بتوانیم با توسعه و فرهنگ سازی مصرف آبزیان، زمینه افزایش میزان سرانه مصرف آبزیان را در استان شاهد باشیم.

وی تاکید کرد: در این راستا تولید آبزیان در استخرهای ذخیره آب کشاورزی بهینه سازی شده تا علاوه بر رونق کشاورزی در استان کویری یزد شاهد پرورش گونه های مختلف ماهی باشیم.

مبینی یادآور شد: مصرف ماهی دو بار در هفته به مقدار 200 گرم در سبد غذایی هر نفر می تواند تغذیه سالمی برای افراد جامعه باشد

دیدگاه خود را بیان کنید