همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
با عنایت به اهمیت مصرف ماهی در بهبود سطح سلامت جامعه انسانی، واحد نظارت بر بهداشت عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان قزوین، اقدام به اجرای طرح تشدید نظارت بر عرضه ماهی به منظور بهبود وضعیت عرضه آن در سطح شهر قزوین کرده است.
با عنایت به اهمیت مصرف ماهی در بهبودسطح سلامت جامعه انسانی وهمچنین نظارت بر تولید و عرضه فراورده های خام دامی که از وظایف سازمان دامپزشکی کشور می باشد، واحد نظارت بر بهداشت عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان قزوین، اقدام به اجرای طرح تشدید نظارت بر عرضه ماهی به منظور بهبود وضعیت عرضه آن در سطح شهر قزوین کرده است.
به گزارش ایلنا از قزوین؛ دکتر علیرضا اکبرشاهی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: این طرح در فازهای مختلف از جمله ساماندهی مبادی ورودی به استان ،ساماندهی نحوه توزیع ماهی در سطح شهر، بهبود و ساماندهی یخچال ها و فریزرهای مراکز عرضه ،کنترل چگونگی نگهداری ماهی در مراکز عرضه و در نهایت برخورد قانونی با متخلفین و گزارش موارد تخلف به مراجع قضایی می باشد.
همچنین در ادامه دکتر وحید کشاورز، رئیس اداره مبارزه با بیماریهای آبزیان اداره کل دامپزشکی استان قزوین اضافه کرد: ماهی یکی از مواد پروتئینی مصرفی انسان است که اکثر مواد مغذی ،مفید وضروری را به تنهایی داراست، ولی ویژگی مخصوص ماهی که انرا دربین سایر مواد غذایی حائز اهمیت ساخته، نوع چربی موجود درآن است که ازنوع غیر اشباع می باشد، چراکه چربی های حیوانی اغلب از نوع اشباع می باشند و مصرف بیش از حد آنها باعث بالا بردن سطح کلسترول و سایر چربیهای نامطلوب خون انسان خواهند شد، بنابراین افراط در مصرف چربیهای حیوانی سلامت قلب وعروق را به خطر انداخته و در نهایت منجر به سکته های قلبی می شود، ولی چربیهای ماهی از نوع امگا 3 بوده که براحتی توسط بدن جذب می شود.
باتوجه به موارد گفته شده علیرغم فوائد بسیاری که مصرف ماهی برای انسان دارد، درصورت عدم رعایت شرایط بهداشتی در نگهداری وعرضه آن، مخاطرات جدی را برای انسان بوجود خواهد آورد