آغاز صادرات آبزیان ار بندرسجافی هندیجان

چهار‌شنبه ۶ دی ۱۳۹۱  ۰ نظر   ۶۰ بازدید

مدیر دامپزشکی هندیجان از آغاز صادرات آبزیان ار بندرسجافی در این منطقه خبر دا

اکبری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در هندیجان اظهار کرد: به‌منظور توسعه صادرات غیرنفتی به کشورهای حوزه خلیج فارس میزان شش هزار و 800 کیلوگرم ماهی و میگوی تازه از طریق بندرسجافی صادر شده است.

وی افزود: در این راستا می‌توان با توجه مضاعف به امر صادرات بیش از پیش در رشد و توسعه منطقه و تعالی اقتصاد کوشید.

مدیر دامپزشکی هندیجان اضافه کرد: با توجه به شروع تب برفکی دام سبک و سنگین نیز طرح فاز 25 آغاز شده که اجرای این طرح به‌صورت رایگان در سطح شهر و روستای آن صورت خواهد گرفت.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در این زمینه از دامداران می‌خواهیم در اجرای این طرح با دامپزشکان کمال همکاری را داشته باشند.

اکبری گفت: با توجه به وجود بیماری مشترک بین دام و انسان، از دامداران و مردم می‌خواهیم نسبت به دستورالعمل بهداشتی نکات لازم را جدی گرفته و با مشاهده بیماری، سریعاً مراجعه یا مراتب را به دندانپزشکی گزارش و اطلاع دهند.

وی اضافه کرد: همه تلاش این اداره در راستای کمک به توزیع گوشت سالم و بهداشتی برای مصرف خوراک شهروندان است.

مدیر دامپزشکی هندیجان بیان کرد: در این راستا از شهروندان نیز انتظار همکاری و تعامل ویژه داریم

برابری تولید آبزیان پرورشی در آمل با دریای مازندران

رئیس اداره شیلات شهرهای مرکزی مازندران گفت: تولید آبزیان پرورشی در آمل در سالجاری با میزان تولیدات شیلاتی در دریای مازندران برابری می کند

عقیلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این مقدار در سالهای گذشته بیش از 9 هزار تن بوده که با افزایش تعداد مزارع پرورشی ماهیان گرم آبی و سردآبی در شهرستانهای آمل، نور و محمود آباد بیشتر شده است.

وی افزود: این میزان ماهی پرورشی از حدود 200 مزرعه پرورش ماهی سردآبی و گرم آبی در منطقه لاریجان و حوزه دشت در شهرستانهای آمل، نور و محمود آباد تولید و به بازاهای مصرف عرضه می شود.

رئیس اداره شیلات شهرستان های آمل، نور و محمودآباد تصریح کرد: تولید این میزان آبزیان پرورشی با صید ماهی از دریای خزر برابری می کند که نشان از ظرفیت بالای پرورش ماهی در این مناطق دارد.

عقیلی اضافه کرد: انواع ماهی گرم آبی شامل کپور، آمور، فیتوفاک و بیگ‌ هد و انواع ماهی سردآ بی شامل قزل آلا از نمونه های تولیدی آبزیان دراین مناطق است.

رئیس اداره شیلات شهرستان های آمل، نور ومحمودآباد، از افزایش ظرفیت تولید انواع ماهیان پرورشی سرد و گرم آبی در این مناطق به حدود 10هزار تن در زمان فعلی خبر داد.

وی اضافه کرد: هم اکنون حدود هزار نفر به صورت مستقیم و‌ صدها نفر به صورت غیرمستقیم در تولید ماهیان پرورشی در شهرستانهای آمل، نور و محمودآباد مشغول به کار هستند.

عقیلی، به بهره برداری از یک واحد تولیدی پروش ماهی سردآبی قزل آلا به روش نیمه متراکم در روستای کوکده از توابع بخش مرکزی شهرستان آمل اشاره کرد و ادامه داد: این واحد تولیدی توسط بخش خصوصی در زمینی به مساحت سه هزار مترمربع و با زیر بنای 420 متر مربع با بیش از دو میلیارد ریال اعتبار بهره برداری شد.

وی یادآور شد: با بهره برداری از این واحد تولیدی سالانه حدود 50 تن ماهی قزل آلا تولید و به بازارمصرف عرضه خواهد شد

دیدگاه خود را بیان کنید