برگزاري جشنواره ملي ماهيان قزل آلا

چهار‌شنبه ۶ دی ۱۳۹۱  ۰ نظر   ۸۶ بازدید

برگزاري جشنواره ملي ماهيان قزل آلا

واحد مرکزی خبر: جشنواره ملی ماهیان قزل آلا در شهرکرد آغاز شد.

در این جشنواره 2 روزه 300 نفر از کارشناسان و مروجان ترویح سازمان جهاد کشاورزی همچنین تسهیل گران/ تولید کنندکان و هنرمندان طبخ ماهی قزل الا از سراسر کشور حضور دارند. مدیرکل منابع ابهای شیرین سازمان شیلات کشور در این جشنواره با اشاره به توانمندی استان چهار محال و بختیاری در تولید ماهیان قزل الا گفت: با استفاده از مدیریت مکانیزه مزارع می توان ظرفیت تولید کنونی مزارع پرورش ماهی را از 31 کیلو گرم کنونی به 60کیلوگرم افزایش داد . اقای افراسیابی مهمترین رسالت سازمان شیلات کشور را ابزی پروری بیان کرد و افزود: در حال حاضر سهم ابزی پروری در کشور 42درصد و سهم صید در کشور 58درصد است . مدیر شیلات و ابزیان چهار محال و بختیاری هم با بیان اینکه چهار محال و بختیاری برای پنجمین سال متوالی امسال هم مقام نخست تولید ماهیان سردابی را از ان خود کرده است افزود: تلاش می کنیم تا پایان برنامه پنجم از 16هزار تن به 27هزار تن برسانیم در این جشنواره 100نوع غذا که با ماهی طبخ شده بود به نمایش گذاشته شد تزئین غذا / اصول پخت غذا بویژه شیوه پخنت کباب پز و بخاری/ حفظ ارزش غذایی ماهی در هنگام طبخ و مواد به کار رفته در ان مهمترین معیار انتخاب برترین غذا با ماهی است در این جشنواره قرار است از برگزیدگان شیلات در زمینه ی تولید بیشتر، بهره وری بالاتر و رعایت استانداردهای پژوهشی هم تقدیر می شود .

بازدید از مزارع موفق وبرتر پرورش ماهی بخصوص در شهرستان های اردل و کوهرنگ را ازدیگر برنامه های این جشنواره ی ملی عنوان کرد .

چهارمحال و بختیاری با تولید سالانه 16 هزارتن ماهی قزل آلا رتبه نخست کشور را در زمینه ی تولید ماهیان سردابی داراست

دیدگاه خود را بیان کنید