همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
تکثیر 50 میلیون قطعه بچه ماهی قزلآلا در چهارمحال و بختیاری
مدیرشیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: پیشبینی میشود در سال جاری 50 میلیون قطعه بچه ماهی قزلآلا در این استان تولید و تکثیر شود
پیرعلی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، اظهار داشت: در حال حاضر شش مزرعه تکثیر بچه ماهی در این استان کار تکثیر و تولید بچه ماهی قزلآلای رنگین کمان را برعهده دارد.
وی با بیان اینکه در سال گذشته 30 میلیون قطعه بچه ماهی قزلآلا در این استان تولید و تکثیر شد، گفت: پیشبینی میشود در سال جاری این تعداد به 50 میلیون قطعه افزایش یابد.
پیرعلی ادامه داد: این استان 223 مزرعه پرورش ماهی با مساحتی بیش از 355 هزار و 457 مترمربع در اختیار دارد و سال گذشته توانست 16 هزار و 500 تن ماهی تولید و روانه بازار مصرف کند.
مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری اشتغال ایجاد شده در بخش شیلات این استان را 4 هزار فرصت شغلی به صورت مستقیم اعلام کرد و افزود: تولید سرمایه سالانه این بخش بیش از 30 میلیارد تومان است.
وی ارائه مشاورههای فنی و کارشناسی، آموزش و ترویج، اختصاص اعتبارات و تسهیلات بانکی و آماده کردن زیرساختهای لازم اعم از جاده، برق، پل، آبگیر و کانال را از جمله خدمات این مدیریت به مزرعهداران پرورش ماهی عنوان کرد.
پیرعلی افزود: در همین راستا این مدیریت احداث دو مجتمع با ظرفیت یکهزار و 500 تن و با زیرساختهای لازم و اعتبار مصوب 2 میلیارد تومان و همچنین مطالعه چهار مجتمع دیگر را در دستور کار دارد.
وی افزایش تولید ماهی در سطح استان را از مهمترین اهداف مدیریت شیلات استان اعلام و خاطرنشان کرد: با به کارگیری تکنولوژیهای نوین پرورش ماهی و مکانیزه کردن مزارع، رسیدن به این هدف دور از دسترس نیست.
پیرعلی تصریح کرد: در صورت داشتن برنامهریزی بلند مدت و تأمین اعتبارات لازم، حمایتهای مالی در قالب تسهیلات بانکی و جذب سرمایهگذاران توانمند میتوان تولید ماهی سردابی این استان را به 50 هزار تن رساند