همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
کلاس آموزشی طبخ آبزیان در هیرمند
رئیس اداره شیلات هیرمند گفت: با هدف فرهنگ سازی مصرف آبزیان، به مدت دو روز، کلاس آموزشی طبخ آبزیان در شهرستان هیرمند برگزار شد
خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی فرمانداری هیرمند، محبعلی حیدری صادق اظهار داشت: با توجه به ارزش غذایی گوشت آبزیان (ماهی و میگو) و نقش آن در افزایش سلامتی مردم و با هدف فرهنگ سازی مصرف آبزیان یک دوره آموزشی طبخ آبزیان در هیرمند برگزار شد.
وی افزود: گوشت ماهی جزو گوشتهای سفید بوده و یک منبع غذایی غنی از پروتئین به حساب میآید.
رئیس اداره شیلات هیرمند بیان کرد: در مقایسه با انواع دیگر غذاها از نظر کمی و کیفی، درصد پروتئین بالایی دارد و از نظر کیفی نیز بر خلاف گوشت قرمز دارای بافت پیوندی کمتری است و پروتئین پخته شده ماهی راحتتر هضم میشود و جذب آن به بیش از 90 درصد میرسد.
حیدری صادق ادامه داد: در این دوره آموزشی دو روزه، تعداد 160 نفر روز از بانوان شهرستان هیرمند که بیشتر آنها مربیان آموزش و پرورش و کارکنان و دانشآموزان بودند زیر نظر مربی اعزامی از سازمان شیلات ایران با روشهای جدید طبخ آبزیان آشنا شدند