همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
خوردن ماهی شور و دودی ممنوع
آفتاب: مدیر کل دامپزشکی گیلان گفت: به هیچ وجه مصرف ماهی دودی و شور را توصیه نمیکنم
دکتر معافی بشری با اشاره به اینکه تعداد زیادی مکانهای زیرزمینی برای دودی کردن و شور کردن ماهی در استان وجود دارد، گفت: در حال حاضر فقط دو سایت از اداره کل دامپزشکی گیلان مجوز دودی کردن و شور کردن ماهی را اخذ کردهاند و بقیه مکانها غیر مجاز و غیر بهداشتی هستند.
وی افزود: بارها و بارها برای جمع آوری ماهیهای دودی و شور در بازار رشت به دلیل مضر بودن آنها اقدام شده، اما نتیجهای نگرفتیم و دوباره فروشندگان این محصولات، بساط خود را پهن میکنند.
دکتر بشری با بیان این مطلب که اغلب ماهیهایی که به صورت تازه فروخته نمیشوند و بر روی دست فروشندگان میمانند برای شور کردن و دودی کردن مورد استفاده قرار میگیرند، گفت: به همین دلیل است که استفاده از این ماهیها اصلا توصیه نمیشود.
وی ادامه داد: استفاده از نمک زیاد و چوبهای نامعلوم برای دودی کردن از جمله دلایلی است که خاصیت سرطانی به ماهیهای شور و دودی میدهند.
به گزارش ایسنا،مدیرکل دامپزشکی گیلان تصریح کرد: تنها راه از بین بردن بساط فروش ماهیهای شور و دودی این است که مردم از خرید آنها خودداری کنند تا به تدریج مصرف این محصولات از سفره گیلانیها برچیده شود