همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
افزایش 94 درصدی صید کیلکا در گیلان
مدیرکل شیلات گیلان از افزایش 94 درصدی صید کیلکا در استان خبر داد و گفت: 90 درصد کیلکای صید شده به پودر ماهی تبدیل شد و بقیه نیز به مصرف انسانی رسید
سعیدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه گیلان، با بیان مطلب فوق گفت: متاسفانه با وجود اینکه ماهی کیلکا سرشار از پروتئین بوده و دارای قیمت ارزانی نیز است اما کمتر در سبد مواد غذایی خانوار جا دارد.
وی با اشاره به اینکه صید کیلکا در گیلان 94 درصد افزایش یافته است، گفت: تعدیل ناوگان صید از 118 فروند به 29 فروند و بازسازی ذخایر موجود که سبب انسجام بیشتر ناوگان صید شده است از جمله دلایل افزایش صید کیلکا در استان است.
سعیدی متذکر شد: 240 صیاد با 24 فروند شناور از ابتدای امسال تاکنون پنج هزار و 834 تن ماهی کیلکا از سواحل دریای خزر صید کردهاند، ارزش ریالی این میزان کیلکا 20 میلیارد ریال است.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون سه گونه ماهی کیلکا شامل ماهی کیلکا آنچووی، ماهی کیلکا چشم درشت و ماهی کیلکا معمولی در دریای خزر شناسایی شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: صید ماهی کیلکا از اول فروردین ماه آغاز و تا پایان سال ادامه دارد و تنها از نیمه اردیبهشت ماه تا پایان خرداد برای تکثیر، بازسازی و احیای ذخایر، صید به طور موقت متوقف و مجددا از اول تیرماه آغاز میشود. به طور معمول میزان صید در هر نوبت بین 200 تا 300 کیلوگرم است، این گونه ماهی برغم جثهی کوچک خود، از نظر ارزش و ترکیب مواد غذایی در ردیف مابقی ماهیها و حتی در بعضی از موارد نسبت به گوشت قرمز دارای مزیت و برتری بیشتری است