همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
صادرات روزانه خاویار پرورشی ایران به کشورهای اروپایی
بولتن نیوز: صمد یگانه - مدیر کل دفتر قرنطینه و امور بینالملل سازمان دامپزشکی کشور - با اشاره ایران در فهرست کشورهای مجاز صادرکننده خاویار پرورشی به اتحادیه اروپا پیوسته است گفت: سال گذشته برای اولینبار خاویار پرورشی در ایران استحصال شد اما صادرات این محصولات به کشورهای غیراروپایی از جمله امارات متحده عربی صورت گرفت که امسال مجوز صادرات این محصول به اتحادیه اروپا اخذ شده است
وی اظهار کرد: کد صادراتی خاویار پرورشی برای اتحادیه اروپا دریافت شده و کشورمان شرایط و ضوابط بینالمللی برای صادرات این محصول به بازار کشورهای اروپایی را دارد.
مدیر کل دفتر قرنطینه و امور بینالملل سازمان دامپزشکی کشور خاطر نشان کرد: هر روز محمولهای از خاویار پرورشی ایران به اتحادیه اروپا صادر میشود.
به گزارش ایسنا طبق اعلام سازمان شیلات ایران سال گذشته 100 کیلوگرم خاویار از ماهیان پرورشی استحصال شد بخشی از این میزان در بازار داخلی و بخشی به کشورهای همسایه صادر شد اما امسال بر اساس پیشبینی رییس سازمان شیلات ایران یک تن خاویار پرورشی نیز استحصال خواهد شد که با توجه به قرار گرفتن ایران در فهرست کشورهای صادرکننده خاویار پرورشی به اتحادیه اروپا میزان زیادی از این محصول به کشورهای اروپایی صادر خواهد شد.
به گفته مدیرکل شیلات مازندران 156 کیلوگرم خاویار پرورشی این استان تا پایان آبان ماه به چهار کشور آلمان، فرانسه، سوییس و امارات متحده عربی به ارزش 135 هزار و 720 دلار صادر شده که در این میان کشور آلمان بیشترین سهم را داشته است.
خاویار استحصالی از مزارع پرورشی از نوع بلوگا بوده که حدودا کیلوگرم 870 دلار نرخ صادراتی آن است